Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Mie aion ainakin äänestää. Tästä oikeudestani en luovu mistään syystä. Olen äänestänyt kymmeniä vuosia ja joku tauti ei minua estä.

Kiitos Hellin Yrjölä-Rinneharju kauniista ja koskettavasta ystävänpäivä runosta.

Toinen ystävä

Suomalaisethan ovat niin Venäjän kuin Kiinankin suuntaan pelkkiä opportunisteja. Hävettää!

Onnea SaiPalle KalPan voitosta! Tee sama temppu uudelleen! Tsemppiä!

Uskollinen fani

Joku kysyi 13.2. että mitä pahaa on olla vihervasemmistolainen. Vastaan; ihan kaikki! Yök.

Nyt jotain rajaa. Tee pyörällesi oma reitti äläkä ajele aurattua hiihtolatua. Sahaa vaikka Valtakatua myöten, siellähän on teille oikein oma kaista!

Autoton on Lappeenrannassa ihan jumissa. Jouko tuo väkeä keskustaan töihin ja kouluun, mutta muitakin liikkumisen tarpeita on, myös keskusta-asujalla. Kehittämistä riittää!

Kun kävi selväksi, et EU on mokannut rokotteiden saatavuuden kanssa, olisi rokotusjärjestystä pitänyt muuttaa. Etusijalle olisi tullut asettaa yhteiskunnan vakauden varmistus, sekä talouden mahdollisimman nopea normalisoituminen. Riskiryhmät olisi voineet odottaa muutaman kuukauden, puoli vuotta.

Entinen pääministeri Esko Aho (kesk) kuittaa vuosittain parisataatuhatta euroa istuessaan EU:n ja USA:n pakotelistalla olevan venäläisen Sperbankin hallituksessa. Onko kysymyksessä oma vai isänmaan etu?

E-K allergia-ja ympäristöinstituutin kupla puhkesi! Väärintekijät vastuuseen ja tuomiolle. Myös E-K liiton avustus katkolle. Avustukset pois vilpin tekijöiltä.

Mie aion ainakin äänestää. Tästä oikeudestani en luovu mistään syystä. Olen äänestänyt kymmeniä vuosia ja joku tauti ei minua estä.

Kimolan kanavan hinta pompahti 9 miljoonasta yli 20 miljoonaan Jos Kutilan kanavan hinta pompsahtas 16 miljoonasta yli 32 miljoonaan.. Miten "potti" jaetaan?

Rokotekeskuksia voisi perustaa koronan takia tyhjillään oleviin kirkkoihin Britannian Salisburyn katedraalin tapaan.

Lemiläine.

Kyllä Imatrankin poliisi saisi sakottaa autoilijoita, jotka ei putsaa autoonsa lumesta. Vaarana itselleen ja takana tulevalle. Ei huomautuksia, vaan suoraan sakot