Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kyllä tarvittaisiin kipeästi AVI tarkastamaan ja valvomaan Eksoten ympärivuorokautisia palvelukoteja ja yksiköitä. Kuka pitää vanhuksien puolta/oikeusia hyvään elämään?

Kristillistä toimintaa seurakunnalta pistää kiertoon hometalossa olevia kalusteita ym. Miettikää ihmiset.

Homesku

Kertokaapa ilmaston pelastajat millä polttoaineella lentokoneet toimii? Nehän ei saastuta, eihän? Kun tuntuu ettei mitään saa kohta tankkiin laittaa.

Kyllä tarvittaisiin kipeästi AVI tarkastamaan ja valvomaan Eksoten ympärivuorokautisia palvelukoteja ja yksiköitä. Kuka pitää vanhuksien puolta/oikeusia hyvään elämään?

Lemin jänisjahtaajat. Korjatkaa koirienne jätökset pois hiihtoladuilta.

Eksoten tehostetun palveluasumisen yksiköt retuperällä, AVI:lla paljon töitä. Puhtaana pito ala-arvoista saatika virikkeet ja päiväohjelma vain unta asujilleen. Päiväohjelmat kyllä seinällä ja netissä, mutta toteutus täysin nolla. Saatika ulkoilu....

ARVOKAS VANHUUS...?

Vanhanen jo jakamassa "eu:n elpymisrahoja", vaikka ei vielä päätöstä. 6.6 miljrd lainalla saadaan omaan käyttöön 2.7miljrd, vastuu koko summasta, onpa "hyvä diili".

Kohta pääsemme sankoin joukoin vaaliteltoille syömään kepun viimeisiä tukiaismakkaroita.

Eksote on maksanut palkkarahat joten työntekijät voivat pysäköidä autonsa sairaalan alueelle eikä monen sadan metrin päähän asuinalueelle ilmaisparkkiin. Melkoista nuukuutta.

Ovatko kulttuuri-ihmiset ollenkaan ajatelleet, että heidän ammattinsa harjoittaminen tarvitsee valtionavusta. Jos ministerit niitä niistää niin kovasti leipä kapenee. Eiköhän pysytä ruodussa.

Miksi suomalainen veronmaksaja maksaa liberialaisen, mahdollisen kansanmurhaajan, oikeudenkäynnin? Miksi asiaa ei tutki kansainvälinen tuomioistuin? Mikä maailmanpoliisi Suomi oikein on?

Ootan että kesäksi saadaan soittolava kauppatorille niin saadaan kuulla hyvää paikallista musaa

sekatyömies

70 vuotta sitten hiihto oli luonnollinen talviliikuntamuoto kouluissa ja kotona

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka