Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Koirien ulkoiluttajat Pien-Saimaalla: ettehän anna lemmikkienne repiä pyydysmerkkiä eli risuja. Kalastaja ei löydä pyydyksiä, jos merkit on revitty irti. Huom! pyydyksistä maksettu kalastusmaksu eikä pyydykset ole ilmaisia.

Koirien ulkoiluttajat Pien-Saimaalla: ettehän anna lemmikkienne repiä pyydysmerkkiä eli risuja. Kalastaja ei löydä pyydyksiä, jos merkit on revitty irti. Huom! pyydyksistä maksettu kalastusmaksu eikä pyydykset ole ilmaisia.

Vapaa-ajan kalastaja

Lpr uimahallin naisten pukuhuoneessa kannattaisi käyttää maskia, jotta ei tarvitse mielenosoituksellisesti paiskoa omia tavaroita ja kulkea seiniä pitkin vältelläkseen muita pukeutujia. Vahva maskisuositus!

Maskilainen

Onko uimahalli järkevää olla toiminnassa, kun kokootumisrajoitukset päällä? Ihan hirveästi porukkaa tiistaina 16.2! Lasten kanssa pelotti turvavälit- ei tulla hetkeen.

24.2 Alkavat mm-kisat Itävallassa. Lentokoneessa on 50 krt enemmän ihmisiä kuin yhdessäkään vaalien äänestyspaikassa. Ei vaalia tarvi siirtää, jos ne siirretään ni se on politiikkaa

On se merkillistä, etteivät ne, joiden luulisi päättävän TV:n kännöstekstityksistä, tajua pitää suomenkielen tekstityksiä erillään muusta ohjelman vieraskielisestä tekstistä ruudulla. Päällekkyys sortaa kumpaakin tekstitystä!

HIFK-Saipa 16.2. Miksi helsinkiläiset videotuomarit hylkäsivät SaiPan selvän maalin?

Uskomatonta lume ulkopolitiikka; presidentti pelaa Venäjän pelipaidassa ja ulkoministeri pelaa presidenttipeliä. Älkää menkö äänestämään jatkokautta Suomelle "Venäjän hyvänä provinssina", kuten Brezhnev totesi!

Nyt tarvitaan meidän äidin sijaista, selkärankaista pääministeri Sanna Marinia presidentiksi, joka kykenisi asettamaan kaapin paikan kotimaan ja ulkovaltojen pojille!