Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Hyvä Imatra. Mahtava video. Kunpa Lappeenranta pääsisi eroon jäykistelystä ja hitaasta asioiden hoidosta, jahkailusta.

Kiitokset kolmelle lumityöntekijälle, jotka päästitte lastenvaunujen kanssa liikkuneet ohitsenne siirtämällä autoja Ratakadulla.

Me kolme

Hyvä Imatra. Mahtava video. Kunpa Lappeenranta pääsisi eroon jäykistelystä ja hitaasta asioiden hoidosta, jahkailusta.

Lämmin kiitos Luovuus-kahvilan väelle kaupungin tuoreimmasta ja herkullisimmasta laskiaispullasta!

Harvoin, mutta parasta

Kaikki muut harrastukset on peruttu ja töissä koko päivän kotona niin uimahalli on aivan ehdoton virkistys ja liikuntapaikka. Sitä ei saa sulkea missään nimessä.

Erinomainen esimerkki Lappeenrannan "kaupunkikuvatyöryhmän" epäonnistumisesta on tuo kauhea kolossi, Etelä-Karjalan Osuuspankin pääkonttori Kirkkokadulla.

SaiPan maali hylättiin, koska vastassa oli suurseura. Syksyllä Lundel torppasi rumasti HPK:n pelaajan ilman sanktiota. Viikko sitten IFK:n pelaaja kaatoi HPK:n maalivahdin maaliinsa ja toinen pisti kiekon maaliin. Jos ois ollu pienempi seura, niin maali ois hylätty satavarmasti. Tasapuolisuutta!!!

SaiPan "maali" HIFK:a vastaan hylättiin sen takia että se oli kädellä ohjattu. Oikea päätös, pulinat pois! Toistaiseksi jääkiekossa ei sallita kädellä tehtyjä maaleja.

Iso juttuko Marin Time lehden kannessa? Trump on ollut 20 kertaa.

Vuonna 2019 Taipalsaarella useampi kuin joka kymmenes 8- ja 9-luokan oppilas oli ollut koulukiusattuna vähintään kerran. Kyseenalainen Etelä-Karjalan ennätys. Kunnan johdolle kova haaste.

Miksei Yle voi lähettää myöhäisleffoja aikaisemmin, jotta nuorisokin voisi katsoa niitä! Esim. ke "Hiljainen vallankumous"!

Koskelan tapaus puhuttaa. Mitä kuuluu niille nuorille, joita kiusataan Lpr:ssa, Etelä-Karjalassa? KIVA-koulu ei toimine täälläkään.

Nuorten hyvinvointi kärkiasiaksi

Mitä valioluokkaa on vaalivirkailijat olevinaan? Ruokakauppojen myyjät, hoitajat, opettajat ja monet muut tekee töitä joka päivä ilman rokotusta!

Putin yrittää pelottelun avulla hallita kansaa. Suomalainen sananlasku: Joka montaa pelottelee, saa montaa pelätä.