Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Paras ehdotus aikoihin: Nonstop-vesibussi Karhusaareen...

Olisiko syytä keskeyttää vaihto-opiskelijajärjestelmä, kunnes korona on kaikkialla maailmalla ohi? Ovat aiheuttaneet ympäri Suomen vastuuttomuudellaan laajoja tartuntoja.

Muori kiitokset Imatran liikuntatoimelle hyvistä jumppavideoista, toivottavasti jatkuvat! Kiitos myös mainioista hiihtoladuista!

Löytyykö Etelä-Karjalasta toimija, joka kutsuisi Husky Parkin huskyt Kymenlaaksosta seuraavaksi tänne lasten talviloman ajaksi?

Ihmettelen minä suuresti, että nuo "fiksut" opiskelijat juhlivat kylpylässä! Holiday clubillakin on mielestäni tästä vastuu, miksi ottavat tuollaisen porukan vastaan! Hävetkää kaikki!

THL on ainut taho, joka yrittää valistaa kansalaisia, kuinka pahin vältetään. Hallituksen kanta puolestaan on, ettei näitä ohjeita oo pakko noudattaa, jos ei taho.

Ministerit kehuvat hienoa koronanhoitoaan. Miksi pakkotestauslaki on jo vuoden myöhässä? Viivyttely aiheuttanut satoja tartuntoja! Nyt pitäis osata hävetä.

Pave Maijaselle keskipenkki Marian aukion itäpäätyyn. Hyvä kohtaamispaikka kurkistuksen päässä Saimaasta!

Lähtisitkö silloin kanssani järvelle

Eiköhän koronarokotukset pitäisi saada Etelä-Karjalassa vauhtiin senkin vuoksi, että Venäjän raja voitaisiin avata. Sen merkityksestä maakunnan taloudelle ei mekasteta niinkuin Suomen ja Ruotsin rajasta Länsipohjan taloudelle

Sitten kun käytte liikuttamaan suuria aikuisryhmiä koronarokotuksiin, niin siirtäkää ihmessä rokotukset pois Ison-Kristiinan sumpusta!

Vouhottaminen ja nynnyily perusoikeuksista, kun korona jyllää 600+ tasossa per päivä, on tyypillistä päänsä pistämistä pensaaseen ja epärealististä toiveajattelua.

Opiskelijoille rakennettu campusalue upealle alueelle Saimaan läheisyyteen. Siellä tilaa rakentaa uusia kerrostaloja. Opiskelijoilla on jo asuntotaloja keskustassa parhailla paikoilla. Halpoja asuntoja pienituloisille eläkeläisille keskustaan.

Paras ehdotus aikoihin: Nonstop-vesibussi Karhusaareen. Kaupunkiliikenteen bussimaksu. Kyllä laivurille ajamista riittäisi. Olisiko jollekkin egoveneelle kokeilun paikka?