Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Eikö olisi ollut järkevää rokottaa ensin työikäiset? Näin olisi estetty koronan leviäminen ja pelastettu työpaikkoja.

Ruokolahden demari ym. ongelmat ratkeavat kerralla, kun nykyiset valtuutetut jäävät valitsematta kunnanjohtajasekoilun vuoksi.

Ruokolahden valtuutettujen sekoilua seuratessa on alkanut tuntua siltä, että kunnanjohtajaksikaan ei kelpaa kuin leijona. Onneksi pian on kunnallisvaalit.

Missä Etelä-Karjalan koronapotilaat hoidetaan, kun Helsingistä tuodaan potilaita tuodaan tänne?

Vanhemmat pesee nyt kätensä ja syytetään koronaa, kun lapset tekee hirmutekoja.

Hallitus ja ministerit,THL, STM, AVIt, sisäministeriö, oikeusministeriö, työryhmät, rajaviranomaiset, jne. Kaikilla omat suositukset, selvitykset, määräykset ja ohjeistukset? Eipä ihme että Suomi on sekaisin ja kansalaiset pihalla.

Vanha Mikkelintie ei ole ajoharjoittelurata ja siinä on 50 rajoitus. Terveisiä teille vatasille.

Eikö olisi ollut järkevää rokottaa ensin työikäiset? Näin olisi estetty koronan leviäminen ja pelastettu työpaikkoja.

JK

Nyt myös napakelkan talkootyöläisen kuvan somessa julkaiseen nimi ja kuva lehteen!

Miten on mahdollista, että eduskunta taannehtivasti muutti eläkelakia ja kumosi siellä olleen indeksipykälän? Siinä Lipposen hallituksessa oli myös päättämässä Sauli Niinistö Mr ajoneuvovero.

Miksi muuntovirusta ei pysäytetty rajalle heti, kun siita saatiin tietoa.

Liekö vapaan kasvatuksen tulosta, jossei aikuinen ihminen pysty hyväksymään aiheellista kieltoa. Viitaten valitettavaan napakelkkaepisodiin Lpr:ssa.

Eikö paikallisesti voi määrätä maskipakko kaikiin kauppoihin. Myllymäen Lidilissä jotkut koululaiset ja aikuisetkaan eivät maskia käytä. Hölmöjä mahtuu aina joukkoon.