Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

EstaritNyt äkkiä nimilista kiertämään ja anteeksipyyntö sotkijan puolesta Pursiseuralle. Jos vaikka saataisiin napakelkka ja kenttä ensi talveksi satamaan.

Nyt äkkiä nimilista kiertämään ja anteeksipyyntö sotkijan puolesta Pursiseuralle. Jos vaikka saataisiin napakelkka ja kenttä ensi talveksi satamaan.

Viime kevään etäopetuksesta todettiin ison osan oppilaista jääneen jälkeen. OAJ:n pitäisi tänä lukuvuonna vaatia koulutyön jatkuvan kesäkuun loppuun.

Iso kiitos Eksotelle hyvästä palvelusta! Oli todella ystävälliset lääkärit Sammonlahden hammashoitolassa ja silmäpolilla.

Opiskelijat saivat biletyksellän Etelä-Karjalan ravintolat ja monet harrastukset sekä koulut ja kampuksensa kiinni. Toivottavasti oli hyvät bileet.

Lappeenrannan arboretum on AINUTLAATUINEN Suomessa! Liikuntahalleja sen sijaan löytyy lähes joka kaupungista ja paikka sille Lpr:stakin löytyy (esim. Paloasema) ja Arboretum säilyy!

Green Leaf

Olen 87 vuotias ei ole eksotelta kuulunut soittoa rokotukseen vaikka jo seuraavia riskiryhmäläisiä jo kutsutaan, mitenköhän näitä kutsuja laitetaan?

Kuka arvioi rokotettavat riskiryhmään kuuluvat terveydenhuollon ammattilaisetko vai toimistoapulainen?

Outoa tuo päättäjien ajatuksenjuoksu. Puhutaan ilmastopäästöjen vähentämisestä, mutta kun otat osaa ostamalla kaasuauton, niin sulle mätkästään käyttövoimavero.

Peukutan napakelkkamiestä. Hyvä, että joku uskaltaa näyttää näille yhteiskuntamme itsekeskeisille törkimyksille mistä kana pissaa.

Maritta

Noin viikko vielä aikaa, jos haluat baarista koronan ja kitumaan koko kevääksi taudissa sekä kaikenlaissa jälkikivuissa ja vaivoissa.

Koronan kanssa on sama tilanne, kuin Saana-tunturille noustessa. Tuon, tuon ja tuon kumpareen jälkeen olen huipulla! Väsyneenä ja sumussa en tiedä, miten paluu sujuu.

Topi Toimeton

Ihmetellä täytyy lasten ja nuorten pärjäämisestä käytyä kuohkaamista koronan aikaan. Miettikää hyvät ihmiset jos tulisikin sota. Kuinkas sitten pärjättäisiin.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka