Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Nyt taloyhtiöille valtuudet kiireesti kieltää talossa juhlien pidot, näin kun kahdeksan henkilöä meni yhteen asuntoon jossa jo oli porukkaa.

Ai ihan 0–5 koronapotilasta sairaalassa. Ja sen takia pilataan kaikkien elämä? Päättäjät vaihtoon!

Mistä toimittajat oikein löytävät näitä asiantuntijoita, joilla ei ole mitään positiivista sanottavaa hallituksesta ja koronan hoidosta. Meille vähemmän koulutetuille kyllä kelpaa. Kiitos koko porukalle!

On se vaan hyvä, ettei Puolustusvoimat Suomessa ei ole hallituksen komennossa. Jos olisi, niin mahdollista hyökkäystä maahamme aloitettaisiin torjua reilun viikon päästä hyökkäyksestä.

Yksi ihmettelijä

Hyvät Lapveden ja Hartikkalan koiran ulkoiluttajat. Voisitteko latupohjaa pitkin kulkiessanne käyttää vain toista laitaa, että hiihtäjille joille se on tarkoitettu, jäisi edes latu-ura käyttöön. P.S. latupohjalla on tosin kävely ja koirien ulkoiluttaminen kielletty.

Myös koiran kävelyttäjä

Lämmin kiitos teille auttavaisille ohikulkijoille! Hyvää kevättalven jatkoa!

Nähtyäni opetusvideon miten saa 7 annosta rokotetta 5 annoksen lääkepullosta, vakuutuin, että kaikilta pistäjiltä ei tämä temppu onnistu kuten pitäisi. Siis: kikkailu pois ja varman päälle!

Ihmettelemme ettei yksin kotona asuva 90-v isä ole vieläkään saanut aikaa koronarokotukseen vaikka sairauksiensa ja ikänsä vuoksi se pitäis jo saada, postinumero-rokotusjärjestyksestä huolimatta. Nyt jo nuoremmat ja terveemmät saa rokotteen.

Nyt taloyhtiöille valtuudet kiireesti kieltää talossa juhlien pidot, näin kun kahdeksan henkilöä meni yhteen asuntoon jossa jo oli porukkaa.

Onko Lappeenrantaan valittu vuoden nillittäjä?

Viitaten lauantain yleisökirjoituksiin, ihmettelen, että näinkin paljon yrityksiä tulee Lappeenrantaan. Kokemuksesta voin sanoa, että kaupunki on erittäin yrittäjävihamielinen pieniä yrityksiä kohtaan.

Korjatkaa äkkiä ne järkyttävät kuopat Hakalin kiertoliittymä-työmaalla! Urakoitsija vastannee autojen vaurioista?

Säälitti Lauantaitalkoiden juontajaa, kuinka hänen tarinoitaan häirittiin niin musiikilla kuin myös ylipitkillä puheluilla. Lupaan olla soittamatta lähetykseen.

Ei käy yksiin, että täällä et saa käydä omaisia katsomassa hoitolaitoksissa, mutta kaksoiskansalaiset ramppaa rajan yli mummoja ja pappoja katsomassa vähän päästä.

Kiitos Imatran demarit. Teitte äänestyspäätöksen puolestani. Mitähän muita erehdyksiä on menossa??