Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Harmittaa nuorten urheilijoiden kärsimys minkä sulku aiheuttaa. Jäät ja lumet sulaa eikä Amiksellekkaan ole lupa mennä. Nyt odotetaan AVIlta viisaita päätöksiä.

Kiitos Eksotelle loistavasti toimivasta ja ammattitaitoisesta sekä ystävällisestä palvelusta kotihoidossa, päivystyksessä, silmäpoliklinikalla ja koronatestauksessa! Kaikkia näitä palveluja viime viikkoina käyttänyt tyytyväinen asiakas

Ensin ikäihmiset, sitten lapset ja nuoret karanteeniin, mutta rajat edelleen auki. Pitäviä perusteluja toimille ei löydy. Voi tätä hallituksen sekoilua.

Harmittaa nuorten urheilijoiden kärsimys minkä sulku aiheuttaa. Jäät ja lumet sulaa eikä Amiksellekkaan ole lupa mennä. Nyt odotetaan AVIlta viisaita päätöksiä.

Isäni kuuluu iän ja sairauksien puolesta mielestäni riskiryhmään, mutta hän ei ole saanut kutsua rokotukseen, miksi? Täällä kuitenkin rokotetaan nuorempia riskiryhmäläisiä.

Tyhmää liittyä 5G-verkkoon. Siitä vaan, jos yhteiskunta haluaa ongelmia yhteiskunnan turvallisuuteen ja kansalaisten turvallisuuteen. 5G-verkko toimii vain tietyillä alueilla ja on kallis käyttäjilleen.

Nyt ihmiset, jos ette välitä itsestänne niin välittäkää läheisistänne. Tämä pirullinen virus etsii reittiä tuhotakseen kaiken eteensä tulevan ilman sääliä.

Miksi hitistä asiakkaat pakotetaan hyväksymään evästeet netin kyselyjen yhteydessä? En ole hyväksynyt yhtään evästettä enkä tule hyväksymään, joten toive olisi lisätä teksti "EN hyväksy".

Todella nopeasti kilpaa kellon kanssa on meille kehitetty turvallinen koronarokote

kiitollinen