Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Mitä eroa on matkalla Marsiin ja Mäkikadun lämpöputkiremontilla? Molemmat kestävät yhtä kauan, mutta toista on suunniteltu.

Iso kiitos laitoshuoltajat ja hoitajat!Toivottavasti saatte joskus ansaitsemanne palkankorotukset.

AVI aloitti pakolliset koronatestit rajoilla reilun vuoden myöhässä. Virkamiehet vastuuseen, koska eivät noudattaneet voimassa olevaa lakia aikaisemmin.

Markkanen vannotti, että lähtijän tilalle tulee aina korvaaja, vaan mistä Santeri Virtaselle vastaava korvaaja? Tuttua saipaa, ei edes haluta menestyä

Mitä eroa on matkalla Marsiin ja Mäkikadun lämpöputkiremontilla? Molemmat kestävät yhtä kauan, mutta toista on suunniteltu.

Kompromissi verkkokalastusrauhaan löytyy heinäkuun 15 päivästä. Kuutit ja norpat kiittää.

Suur kiitos Lappeenrannan kaupungin suunnittelulle ja toteutukselle Lauritsalan kiertoliittymästä.E nsiksi kaupunki hävittää kävijät keskustasta, ja nyt autoilijat Lauritsalasta

YkkösJakari

Voi ihmisraukkoja, joutuvat syömään kotona, kun ravintolat menee kiinni.

Elon loppupuolel olevat yli 70-vuotiaat ovat arvokkaita yhteiskunnal, kun kiireel kehitetty ja nuoril terveil testattu rokote annetaa ensin

Kiitos

Oikeuskansleri taisi nukahtaa hallituksen sivupöydässä silloin, kun hallitus päätti poikkeustilan käyttöönotosta ilman asetusta eduskunnalle.

Hyvä Seppo Talka. Kirjoitat terveyskeskuksesta Lemillä, vaikka nimet on vaihdettu aikaa sitten hyvinvointiasemiksi. Kunnat käyvät palvelusopimusneuvottelut joka vuosi, ja päättäjät ovat hyvin perillä asioista.

Kulunut talvi oli hyvä saimaannorpalle, mutta hieman haasteellinen sataman napakelkalle.

Hyvää kevättä

Kun itäraja joskus aukeaa, niin käyvätkö sähköautoilijat lataamassa kulkupelinsä Venäjällä, kun siellä sähkö on halvempaa?

Aika omituista, että ne jotka eivät ole osallistuneet pennin vertaa tämän hyvinvointivaltion talkoisiin, käyttävät isännän ääntä korona-aikana. Miksi poliitikot ovat noin sokeita ja vietävissä!

Poliitikot, pakotteita pöytään! Kuollut ei ääniä kaipaa! Jo on ihme, että nämä kermaperseet levittävät helposti tarttuvaa virusta. Laajemmat valtuudet viranomaisille. Miksi tämä on niin vaikeaa?