Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Päättäjät, miksi ei nyt koko Suomi yhtä aikaa "kiinni" 4 viikkoa ja samat ohjeet?

Kylpylä laittaa ovet kiinni, mutta naapurikylpylä jatkaa toimintaansa? Onkohan tässä munattomien poliitikkojen ja virkamiesten maassa enää mitään tolkkua?

Vihervassarinaiset moittivat miehiä määräilystä ym. Itse he nyt määräilevät miesten sanomiset, tekemiset ja näkevät kaikessa seksismiä ja rasismia

Miksi kaupunki ei rakenna kuituverkkoja joka asuinalueelle. Nyt käytössä vanhaa telelinjaa ja pätkivää 4 geetä. Ei mitään mahdollisuutta netin käyttöön etenkään ruuhka-aikoina. Tee siinä sitten etätöitä...

Mistähän mahtaa Marin ottaa mallia tiedottamiseensa? Vain Minun johtamani valtioneuvosto saa tiedottaa. Onneksi meillä on vielä edes osittainen sananvapaus.

Miksi AVI ja STM keskustelevat näistä koronasäännöistä julkisuudessa. Onko puhelimet jo otettu pois vai halutaanko julkisuutta ihan muuten vaan? Säälittävää johtamista.

Päättäjät, miksi ei nyt koko Suomi yhtä aikaa "kiinni" 4 viikkoa ja samat ohjeet? Virus ei leviä, kun kaikki levossa/kurissa, ottaa välimatkaa kaikkeen.

Olisiko nyt aika noteerata niiden nuorten palvelus Suomelle, jotka suorittavat asevelvollisuuden, naiset jopa vapaaehtoisesti Verohelpotuksia, helpotuksia opintolainoihin yms.

Vaari

Tasan eivät mene onnen lahjat, eli rokotuksen saaminen Eksoten alueella. Yli 8-kymppisissä lappeentalaisia rokotettu yli 50 %, Taipalsaaren luvut 20%. 7-kymppisten vastaavat 7 ja 2 %

Halkosaaren kärkeen on koirien vienti kielletty kyltillä. Kummasti sieltä silti löytyy koirien jätöksiä.

Miten kirkkovaltuusto, noin 60 henkilöä, voi kokoontua? Mitens koronarajoitukset? Vastuutonta minusta, vaikka kokoustila iso onkin. Voisiko I.P antaa vastauksen srklaisille? Huolestuneena ihmettelen srk:n toimintaa. Teamssit käyttöön!

Päättäjän omainen

Vapaaehtoisten työn arvostelijat tehkööt itse sen sijaan, että valittavat, ettei mitään tehdä tai kaikki on huonosti.

Entisenlainen koiravero palautettava. Samalla haittavero. Paskat hulevesissä ja kengänpohjissa.

Haukuntaan kyllästynyt

Uskaltaako kouluun palata, kun opettajat eivät käytä maskeja kaikissa kouluissa?

Nyt ollaan ylettömästi huolissaan, että tämä someileva pullamössösukupolvi traumatisoituu koronarajoitusten takia. Vuosina 1939–1945 ei tuollaisia mietiskelty.