Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Korona leviää myös tupakansavun mukana! Kerrostalot, joissa tupakoidaan, ovat viruslinkoja!

Etelä-Karjalan korona tilanne sen kun pahenee. Mitä tekee kokoomuspolitiikko ja baarin omistaja Imatralta? Tietysti oppositiopolitiikkaa, ihmisten terveydestä välittämättä. Nyt järkeä touhuihin.

Sen verran kivulias koronatesti ja täysin (empatia)kyvytön näytteenottaja, että jää viimeiseksi tätä lajia.

Toivottavasti Imatran kunnanjohtajan valinta sujuu paremmin kuin Ruokolahden farssi.

Tupakka on lääkekasvi, ja nikotiini lääke moniin sairauksiin! Parhaat vitsit tupakoitsijoiden kans. Pää tyhjenee työasioipakin. Huono tapa kyllä. Mutta! Tärkeintä, miksi sitä valmistetaan? M o n e y !!

Tupakoitsijat, voisitteko polttaa jossain muualla kuin kävellessänne jalkakäytävillä. Näin korona-aikaan melkoista piittaamattomuutta. Savun mukana ne virukset leviävät!

Näyttää siltä, että AVIn tarkoitus on vain pitkittää koronapandemian kestoa.

Huolestunut

Ok-talon omistajat huomioikaa, että sähköauton max. lataustehot ovat 17kW 3x25A ja 3x35A 23kW, eli ei sitten saunota samalla eikä paljon muutakaan.

Nyt sekin on nähty, että vihreät haluavat lisätä ihmisten verotaakkaa korottamalla maakuntaveroa, vaikka mitkään muut puolueet eivät sitä kannata. Kannattaako Hanna Holopainen ko. veron nostoa?

Ihme kun ilmastonsuojelijat eivät ole kieltäneet ilmapalloja. Suuresti ihmetellen asiaa

Halitus askartelee maskien ja välimatkojen kanssa, kenelläkään ei ole käynyt ajatuksessa kääntäää rokotusjärjestystä päälaelleen !

Paljonko päiväkodin kustannusarvio nousee Rakuunamäellä? Riittääkö maanvaihto?

Korona leviää myös tupakansavun mukana! Kerrostalot, joissa tupakoidaan, ovat viruslinkoja!

Mitä sait Yle-verolla 11.3.? Shakespearea keskustalaisittain, Tanskalainen maajussi (2 kertaa), Lehmän vuosi, Maajussille morsian maailmalla, Maajussin luontokuvat.

Hallitus suunnittelee ulkonaliikkumiskieltoa. Voisivat aloittaa itsestä. Pysykööt hallitusjäsenet sisällä, ni sillon asiat ovat paljon paremmin.

Ulkomailta ei juuri nyt tartuntoja tule. Korona leviää maan sisällä. Eikä ihme, kun näkee ostoskeskuksissa maskittomia ihmisiä, kuntosalien toiminta jatkuu ja busseissa pakkaudutaan lähekkäin.

Yliopiston apteekki myy vain Kiinasta asti lennätettyjä kasvomaskeja, vaikka kotimaisiakin valmistetaan ja kaupoissakin myydään.

Nyt täytyisi opiskelijat suurimpana koronan levittäjä ryhmänä saattaa edesvastuuseen!!! Voivat tartuttaa vanhempaa väestöä.

Voisiko norpan suojelijat puhua lukumääristä verkkokuolemiin liittyen, vai kuulostaako nuo isot prosentit tramaattisemmalta. Esim. 50 prosenttia kuolemista verkkoihin heinäkuussa, esim neljästä 50 prossaa on vain 2.

Havannoija

Miten on mahdollista, että yksityisiä kuntosaleja koskee erilaiset säännöt? Tiloissa voi olla jopa 59 henkilöä! Mahdoton noudattaa turvaohjeita. Alle 10 henkilöä muilla. Yksityiset ravintolatkin ovat kiinni. AVI hakoteillä! Sapiskaa sinne.

On se merkillistä, etteivät vanhemmat ja vaikkapa urheiluseurat tajua olla sallimatta massatilaisuuksia nuorille, joissa korona nyt on leviämässä.

Kiitos Lions Veeroille keittokirjan kokoamisesta hyvään tarkoitukseen! En malta odottaa, että pääsen katsomaan reseptejä tutuilta lappeenrantalaisilta. Jonossa ei ollaan!

Mammakokki