Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Estarit: Asun keskustassa palvelujen äärellä, mutta joudun lähtemään maaseudulle päin etsiessä R-kioskia.

Mikäli puolen tunnin ilmaispysäköinti sallitaan vain mobiilisovelluksella, kaupunki toimii lainvastaisesti. Kukahan kertoisi Mikko Hietamiehelle, että pysäköintikiekkokin on keksitty.

Miten on mahdollista, että yksityisellä kuntosalilla saa samaan aikaan puuskuttaa 59 ihmistä?? Pukuhuoneet ovat yhteiset. Suomi on tyhmien sarvikuonojen maa.

Marinin hallituksella selvä linja: ensin rajataan tiedotus, sitten salataan suunnittelu ja lopuksi julistetaan valmiit päätökset ilman minkäänlaisia keskusteluja. Diktatuuria ei demokratiaa.

Kertokaa miksi Rakuunamäen läpiajo on kielletty? Poliisit puhallutti ja kirjoitti sakkoja läpiajosta, koska asukkaat ovat valittaneet. Kyseessä ei ole tietääkseni yksityistie Rakuunamäellä asuville! Ottakaa se liikennemerkki pois, naurettavaa touhua.

Sen takia ehdokasasettelua jatkettiin, jotta demarit ja kepulaiset saisivat lisää ehdokkaita. Tällästä on demokratia Suomessa

Imatralaiset, tarvitsette johtajan Lappeenrannasta!

Imatra voitaisiin sulkea.

Miksi SDP:tä ei puhutella eikä kirjoitella oikealla nimellä? Perustuuko vähän niinku hämäykseen? Kuvaputkitehtailija sanoi aikoinaan, että täydellinen sosialisointi on tavoitteena.

Kuulun 70 vuotta täyttäneenä Covid 19 -taudin riskiryhmään, mutta rokotusta en ole saanut. Tiedän useita 50-vuotiaita, jotka eivät työskentele koronapotilaiden tai iäkkäiden kanssa eivätkä sairasta syöpää tai sydänsairautta. Silti ovat jo saaneet rokotuksen. Hanna Valtosen kirjoitus ei vakuuta

Miksiköhän epäasialliset ja törkeät kommentit somessa ovat poikkeuksetta ps:n kannattajilta?

Asun keskustassa palvelujen äärellä, mutta joudun lähtemään maaseudulle päin etsiessä R-kioskia.

En halua olla epäkohtelias, mutta en edelleenkään pysty tunnistamaan juuri ketään pelkistä silmistä. Tätä ominaisuutta ei ole vielä ohjelmoitu minuun.

Kyllä on erittäin iso ero ketä TV:n Ykkösaamun juontaja Vaaherkumpu haastattelee. Jos demari kuten Marin, miksi silmitön päälle puhuminen ja kiivailu eikä antaisi vastata. Puuttuu muiden puolueiden edustajien kohdalla. Tasan ei mene.