Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kyllä nyt on helppo olla äänestäjä Ruokolahdella

Onnittelut Lappeenrannalle vihreä kaupunki -voitosta! Ja kiitos koirankakkapussitelineistä ympäri vuoden. Niiden käyttö lisää kaikkien kaupungilla liikkujien viihtyvyyttä.

Vihreä Lpr lopettaa lentoliikenteen ja rakentaa jäähallin lentokentän paikalle.

Taipalsaaren valtuusto siunasi yli 2 miljoonaa Kutilan kanavaan. Se maksaa yli 4000 euroa /asukas. Miten rahat nyt riittää moottoriveneille, kun peruspalveluistakin on jouduttu säästämään mm. kouluverkosta?

Eli Lappeenrannassa ollaan oikeasti rakentamassa 2020-luvulla jäähalli paikkaan, johon on vaikea saapua julkisilla? No, ainakaan eivät juokse globaalien trendien perässä.

Onkohan niin, että kaikki aikuiset eivät tiedä oikeanpuoleisesta liikkumisesta kevyen liikenteen väylällä. Vasemmassa reunassa kävelevä pahastuu kun vastaan tuleva pyöräilijä soittaa kelloa. Vasemmalla kävellään vain pientareella.

Halonen haukkui kesällä Ruotsin koronahoitoa. Siellä tartunnat vähenevät, veroja lasketaan, työllisyys kohenee, velkaantuminen tasaantuu. Miten meillä?

Jäähalli-taloyhtiön(kin) kokouksessa yksi kovaääninen hämmentäjä on eläköitynyt arkkitehti, kaupunkisuunnittelun puritaani ja kaikkea vastustava mesenaatti jonka mielenmaisema on 1900-luvun alku. Oi niitä aikoja!

Ei melukattilaa keskustaan. Kunnioitetaan sotiemme sankareiden hautarauhaa.

YLE saa rahansa verovaroista. Toivomus on, että toimittajilta vaaditaan rehellistä ja puolueetonta uutisointia. Tämä mielenosoituksen raportointi oli törkeästä päästä ja asenteellista.

Tämä Elonkorjuu-liike voi ihan sovinnolla siirtyä Suomesta muualle osoittamaan mieltä. Me muut suomalaiset olemme kovin tyytyväisiä demokratiaamme. Teitä varmaan kaivataan ihan muualla.

Kyllä nyt on olla helppo äänestäjä kotikunnassa, Ruokolahdella. Ääntä ei saa sen enempää kunnallis- kuin eduskuntavaaleissa kukaan nyt siellä istuva. Todella olen pettynyt tähän sirkukseen, mikä kotikunnassa pyörii.

Taksien kuljettamat koronanäytteet kulkevat varmasti halvemmallakin kyydillä ovelta ovelle. Paketti kuljetushan ei ole taksien ensisijaista toimenkuvaa. Muistakaa kilpailutussäännöt.

Tulipa jaettu palkinto kaupunkiin etupihan esittelyllä, mitenhän on takapihan laita.

Laitakaupungin Late

Lappeenranta on Euroopan vihrein kaupunki. Tehdään myös vihreitä tekoja, jätetään jäähalli rakentamatta.

Köyhä Suomi köyhiä kyykytetään. Käytettyjä maskeja, kyllä niille kelpaa.

Nyt riidellään, pitääkö maskia käyttää vai ei. Eiköhän tärkeintä olisi koronan estäminen. Jo on joutavaa lässytystä.

Elokapinan hoidossa käytettiin voimaa ym. Olisin toiminut toisin, olisin toivottanut lapsikullat tervetulleeksi retkelle ja lukenut heille kauniita satuja.

Nauttiikohan Jarva enää kaupunkilaisten luottamusta, kun miljoonat ovat noin löysässä.

Veroäyristä huolestunut

Tea Ainoa, Juhani Liimatta! Törkeää väittää julkisessa sanassa Anu Sepposen lietsoneen vastarintaa sosiaalisessa mediassa!

Kun oppositiossa eivät saa Marinia nurin, yrittävät muita naisministereitä.

Ei tietenkään valtuusto korota kunnallisveroa ensi vuodelle, onhan tulossa kunnallisvaalit. Vaalien jälkeen tuleekin sitten kunnon korotus, onhan paikka sitten turvattu taas neljäksi vuodeksi.

Jääväthän ne peräaallot Kutilan kanavan rantaan jos ei ole mitään minkä tähden pitäisi pysähtyä. Vaan jos olisikin polttoainetta tarjolla ja vielä ravintolapalvelut höystettynä kaupalla.

Kutilaan voisi perustaa kelluvan kylän. Olisi nähtävää ja palveluille ympärivuoden käyttöä. Taipalsaari voisi kehittää Saimaan matkailua, kun Lappeenrannassa ei osata.

Helpotus on suuri kun viisareiden siirtely - mitätön pikkuruinen vaiva - jatkuu edelleen. Kiitos! Vaihtoehto olisi ollut kammottava: se, että jokainen maa alkaa itse päättää oman kellonaikansa. Siinä tulisi matkailija hulluksi.

Ruokolahti hei. Odotitteko, että yksipuolisesti muutettu "sopimus" sitoo toista osapuolta? Ei kepullakaan ole niin suurta valtaa.

Kauneimmat joululaulut Marian aukiolle kirkon eteen koronan vuoksi.

Voisiko suunnitellusta keskustahallista julkaista kuvia muualtakin kuin julkisivusta. Eli miltä se todella näyttäisi eri suunnista?

Jo se SaiPa on saanut Jarvankin käännytettyä puolelleen. Mut halli Kisapuistoon. Näyttää olevan suuruudenhulluutta, kun itse ei tartte maksaa.

1950 luvulla tehtiin Suomessa monin paikoin savitiiliä. Miksi se lopetettiin?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka