Estarit: Missä vaiheessa liigakiekosta on tullut niin elitististä pullamössöä, ettei sitä voi pelata kuin kaupunkien ydinkeskustoissa?

Sitten kun bensalla ei saa ajaa eikä piipusta saa tulla puun ja öljynpolton savuja eikä sähköä kannata siirtää, ratkaisu on savupirtti pärevalolla ja liikkumiseen polkupyörä ja potkukelkka

Entinen äänestäjä

K-ryhmän pomo Helander kertoi, että vain Pohjois-Koreassa on sosialismi pidemmällä kuin Suomessa. Miksei K-Tersa nyt kysy häneltä neuvoa hallirahoituksessa!

ST

J.Markkaselle: juniorikiekkoilu kukoistaisi ehkä jopa paremmin ilman Liiga-SaiPaa, koska silloin ehkä myös oikeat omat pojat pääsivät pelaamaan miesten sarjaan, eivätkä joutuisi päähän potkituiksi kuten viimeisen 30 vuoden aikana!

ST

Lappeenrannan keskusta on tapettu järjettömillä päätöksillä. Nyt kun yritetään saada eloa jäähallin muodossa, ei kelpaa. Täällä tuntuu järki katoavan oli kyse patsaasta tai jäähallista.

Annettujen kapea-alaisten kommenttien perusteella on selvää, että Liiga-Saipan omistajat tarvitsevat apua myös yritysjohtamiseen. Onneksi päättäjämme eivät sen bisnestä rahoita. Lappeenkadulle ei massiivinen jäähalli mitenkään mahdu.

Markkanen. Eiköhän ne SaiPan pelailut kurita sen hengiltä!

Missä vaiheessa liigakiekosta on tullut niin elitististä pullamössöä, ettei sitä voi pelata kuin kaupunkien ydinkeskustoissa?

Old Time Hockey

Rakentakaa kaikki lentokentälle, mihin kaupungilla on varaa tulevina vuosikymmeninä. Eihän vaarallinen lentokenttä ole keskellä kaupunkia kuin kehitysmaissa. Toimikaa, ennenkuin joku kone putoaa kaupunkiin ja miljoonasäästö vuosittain.

Kyllä Jussi sinunkin pitäisi ymmärtää että ei jääkiekolla tehdä Suomessa kannattavaa bisnestä. Vaikka pelattaisiin miten hienossa "kaardenissa".

Olemme saaneet esimakua siitä, miten paikalliset sopimukset pelittävät. Ei siinä työntekijän etu paljon paina kun pihalle laitetaan. Mikä määrä johdosta on siirtynyt kortistoon?

Jopas tuli Markkaselta paskapuhetta Kisapuistosta, mene Imatran Ketterään, sinne joudat.

Markkanen liiketoiminnan täytyy kannattaa tai se pitää lopettaa, turha on lehtien palstoilla valittaa.

Lappeenrannan päätös rakentaa uusi jäähalli Kisapuistoon on ainoa oikea ratkaisu. Sinne tulee nyt tulevaisuutta ajatellen urheilukeskus, jossa voi harrastaa myös jääkiekon lisäksi muitakin jääurheiluharrastuksia. Ja Tuomas Toivaselle tiedoksi, että keskustasta tulee uudelle hallille matkaa 2,5 km, eli ollaan sitten tarkkoja asioiden suhteen.

Olen seurannut SaiPan kotiotteluja Kisapuistossa vuodesta 1963! Järkyttävää lukea Etelä-Saimaas nykyisen liigajoukkueen toimitusjohtajan mielipiteitä paikasta! Pimeyden paikkana! Hyvästi Liiga-Saipa, lopetan seurannan tähän vuoteen!

Tuomas Toivanen, pysy vaan Tampereella. Mielipiteesi on säälittävä.

Kannattaa valtuutettujen käydä kaupungin ulkopuolella, Manhattanillakin toimii näyttämöareena keskustassa!

Irmeli

SaiPan johto ja kaupungin päättäjät uudesta hallipaikasta! Tärkeintä on että SaiPalla on sellainen joukkue, millä se pärjää. Ei se ole hallin sijainnista kiinni, Kisapuisto paras Nuijamaa toinen ja keskusta kolmas

Aikuinen ja lapsi seisomakatsomoon 45 euroa. Onko ihme, että katsomo on tyhjä? Joku tolkku.

Jos Liiga-Saipa näkee pelkkää pimeyttä Kisapuistossa, niin paistaako aurinko keskustassa? Menestys tuo lisää asiakkaita.

Taipaleen srk talouspäällikkö kertoo kirkkoneuvoston päättäneen jatkaa kaupantekoa, kun rakennukset on purettu. Pöytäkirjasta luettuani päätöksen että selvitetään purkutyön kustannukset. Ymmärtääkö viranhaltijat mitä talossa on päätetty, siltä näyttää ettei ymmärrä.

Tarvitseeko Suomi 19 mitääntekemätöntä ministeriä ja 84 kallispalkkaista avustajaa, kun maa on hyvää vauhtia menossa konkurssiin?

Eipä tartte ihmetellä, kun Kutilan kanavaa pohdittu noin 150 vuotta, Lottapatsasta 50, Kaunista Veeraa noin 5, jätevesipuhdistamoa 16 vuotta, jos pukit puhuu ja tontut pättää!

Tersan pitäisi JYP:n mallin mukaisesti lomauttaa säästösyistä valmentajat.

SaiPa voi ihan hyvin pelata tulevat Mestis-pelinsä vanhassakin hallissa.

Tuolla pelillä ja noilla katsomoluvuilla ei SaiPa tarvii uutta hallia, tuota nykyistä vaan vähän uudistamaan ja katto kuntoon.

Vai tarvii Saipa pärjätäkseen uuden hallin äsken nähdyn pelin perusteella riittää ulkojää Panostetaan Ketterään ja terveydenhuoltoon paljon tärkeämpää. PeraPervo

Eiköhän Lehterän taidot(tomuus) ole jo nähty. Herra taitaa valmentaa SaiPaa palkatta, kun niin tiukasti pitävät miehestä kiinni.

Pitäiskö Markkasen keskittyä SaiPan pärjäämiseen liigassa, eikä vouhottaa keskustaan arenaa. Tolla tasolla voi pelata vaikka ulkojäillä.

Osa Taipalsaaren valtuutetuista haluaa rakentaa uuden alakoulun Saimaanharjulle. Onko kirkonkylänkoulu täynnä? Ei kyllä riitä perusteeksi, se että kouluja rakennetaan vaan alueen vetovoiman lisäämiseksi. Ennen kuulumatonta höpinää.

Kuntalainen

Taipalsaaren valtuutetut. Olitte pari vuotta sitten lopettamassa Vehkataipaleen koulua säästösyistä. Nyt Saimaanharjulle haluttaisiin rakentaa uusi koulu. Syyksi mainittiin alueen vetovoimaisuuden lisääminen. Kysymys kuuluukin: Kohdellaanko kuntalaisia tasapuolisesti?

SaiPan viimeaikaiset ja -vuotiset peliesitykset ei takaa suuria yleisötuloja missään hallissa. Oli se sijoituspaikka mikä tahansa.

Uusi kouluko Saimaanharjulle? Kalliiksi tulee vetovoimaisuuden lisääminen. Koulu tuo runsaasti menoja jo opettajien palkoissa ym. kiinteissä kuluissa. Pienten lasten kuljettaminen kirkonkylälle tulee varmasti edullisemmaksi. Nyt järkeä näihin esityksiin, vaikka kuntavaalit lähestyvätkin!

Jussi Markkanen, miten vuokrataso on korkeampi Kisapuistossa kuin keskustassa? Keskustan liikennemuutos, mihin autot ilmaiseksi? Nyt Kisapuisto ilmainen katsojille! Ei ikinä keskustaan!

Tavallisesti ihmisiä pitää houkutella johonkin tapahtumiin. Nyt kun on korona rajoitukset, niin pitäisi väkisin järjestää jotain kokoontumisia. Ihmeellistä

Millä oikeudella Taipalsaaren kunnan virkamies paljastaa medialle Enson ja yksityisten välisten tonttikauppojen hintoja!?

Kyllä käyttäjiä Kisapuiston hallille löytyy tarpeeksi, jos ei Saipa sinne halua. Olkoon sitten SaiPa ilman hallia ja luistelkoon Saimaan jäällä.

P.Pullero

Uuden jäähallin voi rakentaa Kisapuistoon tai keskustaan, kunhan vaan Lehterä ei ole enää uudessa hallissa Saipan valmentajana!

Keskiviikkona 21.10 Hulkonkankaan hautausmaalla ei ollut yhtään haravaa. Oli aika hankalaa siistiä hautaa talvikuntoon. Oli vielä paljon hautoja laittamatta.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka