Estarit: Miksi kaupasta ei saa pieniä viipurinrikeleitä? Eikä ole rinkeleitä tarjolla yhdessäkään kaupungin kahvilassa.

Lappeenrannan rahat eivät riitä keskusta areenaan. SaiPan ei kannata pelata SM-liigaa Kisapuiston uudessa hallissa. Ratkaisu: SaiPa mestikseen.

SaiPa joutaa mennä. Satsataan Hubertus-seuraan. Suomen vanhimpia ratsastusseuroja Rakuunoiden kaupungissa.

Kovin kuntalaiset olivat innostuneita saamaan uuden jäähallin. Kiitos vaan aktiivisuudesta! Nyt olisi hyvä saada ideoita keskustan elävöittämiseksi. Kyllä tällainen porukka keinoja keksii!

Jos ja kun päättajien visio toteutuu, niin tulevaisuudessa kylätie on hiljainen kun parinsadan auton sijaan kylän ainut tesla suuntaa kirkolle.

Täällä Pikisaaressa vaan räjäytellään niin että naapuritalon mummot saa kohta sydärin. Kalliot piti säästää, mutta taitaa valvonta puuttua? Pannaan vaan kaikki kalliot pois, jätetään vaan saastemaat. Hyvä siitä tulee.

Sivustaseuraaja

Kutilan kanava vai Vuoksen kanava? Mitä kannattavat Etelä-Karjalan kansanedustajat? Entä Etelä-Karjalan liitto?

Sekö on säästöä ja yleisön palvelua, kun junat kiitää pysähtymättä pääteasemalta toiselle?

Tietääkö kukaan, onko työkyvyttömyyseläkeläisille terveystarkastuksia? Työttömille kyllä on.

Ei ne SaiPan pelit siitä parane, vaikka olisi kuinka uusi jäähalli.

Tulee uusi halli sinne tai tänne, työllistäkää suomalaisia työmiehiä, rakentakaa terve halli kestävällä kehityksellä ilman aikataulua .

Donald Trumpin sekoilu johtuu siitä, että hän potee alemmuuskompleksiä sukunimestään.

Missä se LPR:n keskusta onkaan? Täältä maalta katsottuna Kisapuistokin on ihan keskustaa. Pieni on kaupunki, jos keskusta 100m kirkon ympärillä.

Meillä Imatralla menee lujaa. Uusi jäähalli Ukoskassa toimii hyvin, vaikka siellä ei ole edes asukkaita. Ja sama kaupunginjohtajakin on vielä vuoden.

Uhkailu ja kiristys Liiga-SaiPan johdon aseina. Se on pelkästään positiivinen asia veronmaksajan kannalta, jos ei meidän tarvitse enää ammattilaisten kiekon pelaamista rahoittaa.

Hyvä PeraPervo, olen aivan samaa mieltä ja varmaan moni muukin.

Miksi kaupasta ei saa pieniä viipurinrikeleitä? Eikä ole rinkeleitä tarjolla yhdessäkään kaupungin kahvilassa. Voisi olla turistille iloinen yllätys.

Kävin Armilan terveysasemalla 19.10. Palvelu oli sujuvaa ja erittäin ystävällistä. Tästä kiitos lääkärille, labra- ja rtg-hoitajille sekä toimistotyöntekijälle rtg-ilmoittautumisessa.

Imatra, rakentakaa te halli SaiPalle kun nää lappeenrantalaiset eivät halua koko SaiPaa. Tehän olette osanneet saada isoja tapahtumia ennenkin Imatralle. Hyvä Imatra!

Purkakaa jäähalli ja lopettakaa koko kiekon pelaaminen.

Ympäri vuoden taloyhtiön pelastusreitit oville asti vapaat! Ei saa tukkia kulkuvälineillä eikä kaventaa puilla, puskilla, merkkitikuilla! Kaikille apu!

Pikisaaressa räjäytystyömaa! Kalliot saa kyytiä. Se niistä sitten. Mummon sydän itkee verta.

Ilmastokaupunki? Lehtipuhallin pörrää, bensa haisee, pölyt nousee. Miksi aina kone? Lehtiharavalla riuskat tekee samassa ajassa ja kottikärrikasaus ok.

Olisiko liikaa pyydetty kun tuo YLE rahoitetaan verovaroin,että ostaisi niillä rahoilla joukon elokuvia, mitkä on valmistettu vuoden 1930 jälkeen. Olisi kiva vaikka kerran viikossa katsella sellainen.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka