Estarit: Jos uusi jäähalli/monitoimiareena olisi päätetty rakentaa Kivenkadulle tai Harapaisiin, olisin osallistunut merkittävällä summalla talkoisiin

Hei tai hyvää päivää, mikä mättää kun ei osata tervehtiä Jurvalassa ja Risulahdessa. Voisiko laittaa Luumäen rajalle kyltin, alkaa tervehtimisalue, mallia Uukuniemeltä.

Jos uusi jäähalli/monitoimiareena olisi päätetty rakentaa Kivenkadulle tai Harapaisiin, olisin osallistunut merkittävällä summalla talkoisiin.

Areenan puolustajat kertovat hallin mahtuvan hyvin keskustaan. Mahtuuhan se, kun siirretään katua, rakennuksia ja hävitetään viihtyisä puisto ja lasten leikkipuisto. Se tämän kaupungin vihreydestä!

Rieti

Ruokolahti te 2 puoluetta ette enää nauti kenenkään luottamusta! Nyt on turha itkeä kun vääryys on tehty!

Taipaleen seurakunta keskittää. Seuraavaksi kellonsoitto Savitaipaleella. Marraskuussa Jumala siirtyy Savitaipaleelle.

Asiat tärkeysjärjestykseen: Hoitajien palkka-asiat kuntoon, koska hoitajia tarvitsemme kaikki mutta jäähallia emme tarvitse (turhuutta).

Ihmettä miusta ettei tuosta turhanpäiväisestä kellojen siirtelystä päästä eroon. Mepit hommiin. Ei se niin vaikeaa voi olla muille EU maillekaan.

Taas ollaan sumplimassa hallinnossa, nyt ei enää haluta pitää pöytäkirjoja julkisista asioiden valmistelustakaan. Voi voi Lappeenrantaa.

Mitä ihmettä...? Sekö on kaupungin elävöittämistä, että autot pörräävät halliin ja takaisin... Uskokoon ken haluaa, että kävellen halliin kukaan liikkuisi!

Kun lehtee luin ja aamukahvia join, niin putosin tuolilta: Tilatoimikunta tekee selvityksiä, esityksiä ja ehkä muistioita kymmenien miljoonien kokonaisuuksista. Mutta ilman pöytäkirjoja. Uskomatonta puuhastelua!

Mielestäni keskusta jäähallin tuputettu sijainti Kauppakadulle on surkea. Olen kovasti miettinyt että Kivenkatu on lähes yhtä lähellä ja huomattavasti parempi paikka jota kannattaisi harkita vielä. Ei voi olla kallimpaa kun purkaa kerrostaloja hallin tieltä.

Tehkää Saimaankanavan Ikea alueesta Ikeallekin kiinnostava, monitoimihalli sinne, niin Ikeakin saattaa vielä kiinnostua tulemaan Lappeenrantaan.

Keskustan jättiareenan jälkeen pitää rakentaa toinen lentokenttä nykyisen kentän ruuhkien purkamiseksi.

Karppa

Montako rakennus- tai kiinteistöalan ammattilaista on Lappeenrannan toimitilatoimikunnassa, joka linjaa kaupungin merkittävimmät toimitilahankkeet?

Eksoten elämänlaatua koskeva kartoitus ei siis koske kaikkia kansalaisia koska se tehdään verkossa. Miksi näin?

VR juonii Lappeenrannan aseman sulkemista! Mitä kaupungin taholta on tehty sen estämiseksi!

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka