Estarit: Mielestäni kansalaisille pitäisi maksaa sopeutumisrahaa kellon siirtämisestä!

Miten se halli vilkastuttaisi keskustaa, jos sen eteen suunnitellaan kävelykatua? Eikö nämä jo olemassa olevat Oleksit hiljentäneet ja sekoittaneet koko keskustan liikenteen yhdeksi sumpuksi.

Taipalsaarella on varaa Kutilan kanavaan mutta ei pienimpien kouluun. Lapset ensin, onhan "tämä maailma meillä lainassa lapsiltamme".

Lappeenrannan kaupunkiorganisaatiossa vaikuttaa kirjoitustaidottomista koostuva "mafiatoimikunta". Pöytäkirjoja ei kukaan osaa laatia.

Arvostavat kiitokset kaupungin eri toimijoille linja 1:n Kiiskinmäen päätepysäkin modernista varustamisesta ja ympäristön ilmeen kohentamisesta. Tuli ryhtiä koko alueelle.

T. Airio

Ketä ihmeessä voisi kiinnostaa minun mielenterveystiedot? Aika tyhmiä, kiristäjähakkerit.

Mielestäni kansalaisille pitäisi maksaa sopeutumisrahaa kellon siirtämisestä!

Tumpe

On sisä-, perhe-, kunta-, sosiaali-, oikeus-, eurooppa-, viestintä- ja kukaties mitä ministeriä? Vakansseja, valtiosihteereitä ja kallispalkkaisia avustajia riittää, mutta kukaan ei pysty vastaamaan yksinkertaiseen tietoturvamurtoon.

Näissä digihommissa tulisi aina muistaa, että ihminen ja heidän turvallisuutensa tulevat ekaksi. Mitään hutilointia ei tule sallia! Tässä ollaan niin herkän äärellä, ja se tulisi aina muistaa.

Suomessa jääkiekon liigataso on maailman huippua. SaiPan pelaa ihan kunniakkaasti tässä porukassa. Tuetaan yhdessä SaiPaa.

Liisa

Eteläkarjalainen sitä ja eteläkarjalainen tätä. Missä tämä Etelä-Karja sijaitsee?

Posti vähentää postinjakopäiviä. Mitkä päivät jakaa? Miksi Posti jakaa väärin kirjeitä? Olkaa tarkkana kirjeissä. Älä avaa naapurin kirjettä. please

Mistä tietää että kaupunki on pieni? Kun omakotitalolähiön poikien aikanaan soramonttuun rakentama kaukalo on sijainniltaan ihan paras kaikille.

Pepe

Mistä tietää että kaupunki on pieni? Kun paikallinen lehti tekee jutun omakotitalotyömaasta.

Pepe

Mie yli seiskakymppinennen mummo kävelen joka päivä keskustasta Kisapuistoon ja takaisin. Ei nää lätkäfanit sitä jaksa?

Sipilän ja Orpon piti aikanaan kehitellä töitä hommaamilleen pakolaisille joten pantiin Berner hommiin.Tuloksena ammattitaidottomat taksinkuljettajat ja turvattomat taksikyydit.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka