Estarit: Viisareiden siirtely pari kertaa vuodessa on ongelmistamme vähäisin.

Kirjoitus Voisivatko sekä autoilijat että pyöräilijät voittaa oli hyvä. Muistetaan näin pimeällä myös valot ja heijastimet.

Autoilen sekä pyöräilen

Venäjän raja vuotaa. Rajan pitäisi olla kiinni, mutta kahden passin venäläiset laukkaa alati karanteenista piittaamatta Venäjällä koronaa hakemassa. Näin on.

Kiitos kaupungin päättäjille kerrankin päätöksestä, joka palvelee kuntalaisten ja tavallisten urheilijoiden etua. Kaupungilla ei ole varaa kustantaa elitistisiä lajeja. Pysytään maan pinnalla.

Tsemppiä Timo Saksela! Vastuuhenkilöt Eksotessa esiin.

Mikäli Markkanen ja SaiPa ei pysty elämään Kisapuistossa, onhan Mikonpuiston kenttä Markkaselle tuttu ja varmaan vapaa saipalaisten peleihin.

Radio YLE kertoo aamulla uutisen. Puoleen päivään se on muuttunut eettiseksi. Siitä huolimatta tv YLE kertoo sitä pitkin iltaa. Kuvan kera.

Turha syyttää hallitusta koronatiedottamisesta. Hallitus on oman osansa hoitanut loistavasti, mutta yli-innokkaat toimittajat monine "asiantuntijoineen" ovat sekoittaneet kansalaisten päät.

Viisareiden siirtely pari kertaa vuodessa on ongelmistamme vähäisin. Hyvä näin – ei aleta nyt sotkea tätä.

Onneksi järki voitti jäähallin sijoituspaikasta. Keskikaupunki on jo nyt mahdoton sumppu ilman halliakin.

Saisiko Lentokentäntiellä olevalle linja-autopysäkille katoksen, nyt pienet lapset odottavat sateessa autoa?

Kiitos teille kaikille, jotka käytätte julkisessa liikenteessä maskeja, omaatte kyvyn ottaa kanssamatkustajat huomioon.

Taas on pimeetä porukkaa liikenteessä ja arvauskilpailu meneillään: näkeekö se autoilija minut tällä kertaa, vaikka olen pukeutunut täysmustiin vaatteisiin enkä käytä heijastinta.

Pöyristyttävää, ettei ketään kiinosta, kuinka paljon viheralueita tuhotaan Kisapuistosta uuden jäähallin tieltä. Hävetkää päättäjät.

Haalarikansa tölkkeineen kuuluu Skinnarilaan. Valitukset heti uudesta opiskelijatornista Valtakadulle. Mummot vapisee jo tiedosta. Hävetkää, . Opiskelija/yökerhot sama talo.

Hallivaltuusto ei juttele rahasta, koska sitä ei ole. Uudelle hallille tulee parkkimaksut sekä kalliimmat liput katsojille, joita ei ole. Lappeenranta nostaa myös veroja, joten rahahommat on hanskassa ja hanskat hukassa.

PeraPervo

Onko täällä nyt pedattu kaikki valmiiksi liigalisenssin myymiselle Kiekko-Espoolle. Jussi valittaa että ei kannata. Etelä-Saimaa kertoo jo varoiksi paljon siitä saa. Tero juttelee MTV:n haastattelussa kuin luistelukoulun valmentaja. Alkaa jo vuodesta 1978 fania huolestuttaa

Sovitaanko niin, että lopetetaan lehtien palstoilla kaikenlainen jauhaminen jäähallista. Kurkkua myöten täynnä!

Mikä estää SaiPaa perustamasta omaa faniravintolaa keskustaan.

Tuntuu, että vähän jokainen suomalainen olisi ollut tuon Vastaamon asiakkaana. Uutisissa mainittiin, että tiedostoja varastettiin kymmeniä tuhansia. Miten jaksaa suomalainen kansanterveys?

On reipas urheiluhenki hävinnyt ihmisiltä, kun SaiPankin pitää houkutella katsojia ravintolatoiminnalla. Urheilija ja kapakka saman katon alla. Tähänkö on tultu?

JE

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka