Estarit: Sanoista tekoihin ja kettingillä puuhun kiinni. Saadaan vihreälle kaupungille julkisuutta, kun ideologisti viettää viikon puistossa.

Pikkujoulut, keikat, konsertit, kotibileet, ruokaa juomineen ja korona "karkaa käsistä". THL-tieto: koronaa eniten nuorilla. Kaikille nyt heti maskit!

Olenko ymmärtänyt oikein, että Suomen valtio tekee velkakirjan ja antaa sen välikäden kautta Suomen Pankille, joka sitä vastaan antaa olematonta rahaa tyhjästä. Jos näin on, niin kyllä valtiolla rahaa riittää.

Siis mies Puumalasta on uusi kunnanjohtaja Ruokolahdella

Korona tartunnoista puolet Venäjän puolelta. Raja kiinni vai onko tässä joku ongelma.

Lappeenranta on Saimaan veneilykaupunki. Luulisi ihmisiä kiinnostavan näin koronan aikaa oma terveys eikä maksullisille paikoille talvitelakoidut veneet. Nyt peilin eteen kiireesti ennenkuin joulupukki tulee...

Miksi veronmaksajien on maksettava kulut, mitkä tulevat tietovuodon aiheuttamana henkilötunnusten vaihdosta. Eiköhän maksaja ole se taho, joka ei ole hoitanut tiedoston suojausta.

Kiitos Hannu Tolonen! Kaupungin ainut vihreä mies, joka ajattelee kaikkien kuntalaisten hyvinvointia, mihin vaikuttaa myös kaikki silmäkarkki. Nämä hallitötsät voi sijoittaa pois näkökentästä.

Onnea SaiPalle kolmesta voitosta! Huumoria peliin ja voittoja tulee lisää. Uskon SaiPaan. Tsemppiä!

Sanoista tekoihin ja kettingillä puuhun kiinni. Saadaan vihreälle kaupungille julkisuutta, kun ideologisti viettää viikon puistossa.

Milloin Eksotessa ja kunnissa oivalletaan, että säästösyistä lopetetut vanhusten ennaltaehkäisevät ja kuntouttavat toiminnat säästäisivät hoitokustannuksia merkittävästi? Asiakas- ja palveluohjaajia tarvittaisiin kipeästi. Kaikki hoitoalan avoimet työpaikat nykyisin vain sairaan- tai lähihoitajille.

Jos kaadetaan Lappeenrannassa 150 puuta sitten se ei ole enää Euroopan vihrein kaupunki! Muuten on jo kysymysmerkki (kurtturuusu).

Puiden puolustaja

Mopoilijoille riittää tilaa LUTin isoilla tyhjillä parkkipaikoilla iltaisin ja öisin. Eivät häiritse niemen kärjessä ketään.

Jos nuorison mopoissa olisi normaali vaimentimet ja katit kunnossa, niin he eivät häiritsisi ketään missään mopon äänellä ja palaneen öljyn hajulla. Saisivat ajella kaikessa rauhassa milloin ja missä vaan.

Kiitos Hannu Tolonen puolustaessasi Arboretumia ja ihania, vanhoja puita. Todella kestää kauan kasvattaa tuollainen puistikko, vihreä kaupunki tarvitsee myös vihreitä keitaita. Vuonna 1966 abit olivat istuttamassa ensimmäisiä puita; oliko silloinen nimi "Itsenäisyyden puisto?" Säilyttäkää edes jotain vanhaa Lrannassa

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka