Estarit: Lappeenranta voisi kaataa tyhjänä seisovan vesitornin sisähallin tieltä ja jättää hienot puut rauhaan...

Kiitos ihanasta hoidosta ja huolenpidosta EKKS:lle. Lapselleni jäi hyvät muistot ja turvallinen olo. Ja kiitos ihana vierustoveri, joka annoit reippaalle lapselle heijastimen.

Vastasin tuntemattomaan nroon. Tuli myyntipuhe. En tarvinnut, kiitin ja kieltäydyin. Myyjä närkästyi ja luuri korvaan. Siinä 1 syy ettei vastailla.

Trumpin slogan America first näyttääkin olevan aMErica first .

Luulis Hildenin miettivän uudestaan hakemustaan. Ruokolahdella ei varmasti ole kovin suosittu tämmöisen farssin jälkeen.

Onneksi Tolonen taistelee puiden puolesta kaupungissa. Sen sijaan mikään ei auta Ylämaantien parannuksessa, puut kaadetaan jotta nopeudet saadaan huippuunsa, kun väljää on. Rekatkin pääsee kirimään.

Jos olisin Eksotella töissä, en ottaisi ylimääräistä palkkaa vastaan. Koska "tuntisin vastuuni tästä uudesta normaalista".

Koronatyötön

Aivan käsittämätöntä, että Usan pressa senkun pelaa golfia ja kieltäytyy yhteistyöstä tulevan hallinnon kanssa. Tämä mielipuolinen suhtautuminen vaatii päivittäin lukuisten kansalaisten hengen.

Voisiko museon Esa Hertell käydä Kauskilassa ja kertoa tässä lehdessä, onko avohakkuu muinaismuistoalueella asianmukainen?

Marjatta Lähde

Eiks ne turvavälit koskekaan kahviloita? Jotkut niin täynnä, et porukka istuu melkei toistensa sylissä.

Onko tämä rosvojen paikka, kun pitää varastaa ovikoristeetkin Saratieltä!

Obama kertoo siitä kuinka epä-älyllisyys tuli politiikkaan. Onko meilläkin täällä Suomessa epä-älyllisyydellä ratsastavia puolueita? Rima laskee ja kansansuosio kohoaa.

Savon mafia lähti, kun ei voinut laajentaa toimintaansa. Nyt ei edes Kinnusen talo voi ulkotiloissa järjestää joulumarkkinoita. Syy viranomaisten kankeus ja hidastelu.

Ihailla täytyy, kuinka lappeenrantalaiset jalkapallistit jaksavat vuodesta toiseen pelata ja harjoitella tuulessa ja tuiskussa. Ihme sinänsä harrastemäärät ovat kasvussa.

Postiin ei voi luottaa. Kaksi tärkeää laskua ei tullut perille. Karhuamiskirjeet tuli ylimääräisen maksun kanssa. Imatra.

Paritaloasumista. Sairas naapuri haukkuu, hakkaa seinään ja antaa tappouhkauksia. Psykiatrinen avohoito on siirtänyt hänen hoidon poliisille. Miksi?

Ruokolahtelaisena ihmettelen, miten äänestämällä valitut ns. päättäjät ilkeävät, kehtaavat taas toimia näin hävyttömästi. Luuletteko tosiaan, että kuntalaiset, äänestäjät ei muista keväällä tätä farssia, mitä on käyty, etenkin kepu.

Eilen Lidlissä: rekat pihalla ja venäläiset kuskit apumiehineen työvaatteissa ostoksilla. Hekö saavat kulkea ostoksilla työmatkoillaan ilman karanteenia. Eikä maskeja, ne oli vain suomalaisilla.

Loas tekee 133 yksiötä/19 autopaikkaa ja kadut tukkoon Taikinanmäessä 24t -ei hyvä. Nyt jo opiskelijoilla autot, kun LUT ei ole Cityllä. City hiljenee.

Lappeenranta voisi kaataa tyhjänä seisovan vesitornin sisähallin tieltä ja jättää hienot puut rauhaan. Pääsisi edes jonkun pelin jälkeen sinne baariinkin.

Saipan pelin jälkeen voisi jäädä vielä ravintolaan, jos se olisi auki. Miksi ravintolapalvelut toimii vain keskustassa, mutta Kisapuistossa on jälkipelit kielletty ja yleisö heitetään pihalle heti pelin jälkeen? Sielläkö ei tarvita ravintolatuloja?

Meijän Piha joulumarkkinat ulkona ovat juuri sitä, mitä koronakieltojen aikana pitäisi suosia. Eikö lupakäytäntöä voisi vihdoin nopeuttaa ja järkiperäistää Lrannassakin.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka