Estarit: Alkaa tuo Ruokolahden kunnanjohtajan vatulointi muistuttaa Lemin touhuja

Puita ei saa kaataa! Armilan koulun vierestäkin kaadettiin harvinaiset puut! Marian aukio ankea kivikenttä. Lehmusten tilalla ruskeat 'tönöt'.Vihreää?

Mikä estää aikaansaamasta pakollista ohjausta ulkomailta maahan saapuvalle esittää voimassaoleva koronatestitulos. Jos puuttuu, testi on pakollinen. Myös karanteeni omalla kustannuksella.

Suomessa asuvat venäläiset, voisitte valita nyt korona-aikana oletteko Venäjällä vai Suomessa ja pysyä myös valitsemassanne maassa? Ei koronaa Suomeen.

Alkaa tuo Ruokolahden kunnanjohtajan vatulointi muistuttaa Lemin touhuja.

Eikö Kinnusen talon joulumarkkinoihin todellakaan löytynyt sopuratkaisua? Lupaviidakko ei saisi estää keskustaa elävöittäviä tapahtumia.

Olipa pettymys,kun Armilan sairaalan kahvio on suljettu toistaiseksi, Säästöille väärä kohde! Potilaat tarvitsevat esimerkiksi labrapaaston jälkeen. Lisäksi mukava kohtaamispaikka kaikille!

Kuuleeko Rakuunamäen vakivalittajat, taas on valituksen aihetta.

Kuka maailman valopää on keksinyt kaksoiskansalaisuuden? Itäiset diktaattorivaltiot käyttävät sitä pelkästään rikolliseen toimintaan.

Ulkoministeri Haavisto (vihr.) on hiljaa, kun samaan aikaan kaksoiskansalaiset työkseen kantavat koronavirusta Venäjältä Suomeen.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka