Estarit: Eikö tässä männäaikana ollut hinku saada megahotelli Huhtiniemen rantamaisemiin. Sinne joutaa se saunamaailma kunhan Eksote velka on kuitattu. Kyllä sitä on huoletonta pelata toisen rahoilla.

Suomessa, ulkomailla kyläilijät kotiarestiin ennen & jälkeen matkan tai älä matkusta. Kallisarvoinen elämä ja hoito. Kuka maksaa?

koronanestopakkoonko

Miten on mahdollista, että riskiryhmille tarkoitetut influenssarokotteet ovat loppuneet jo ensimmäisen viikon 47 aikana. Riskiryhmäläisten tarpeen rokotteille saisi tarkistettua ennen tilausta tilastoista, ja muut tarvitsevat siihen päälle.

Hei, sinä joka huolettomasti ja mitään ajattelematta heität tupakan tumpin maahan..... JONKUN MUUN on se aina poimittava, ajattele pikkaisen ja edes poimi se itse roskikseen.

Ruokolahden kunnanvaltuusto valitsi Hildenin yksimielisesti. Mutta oliko valinta taas ehdollinen? Johtajasopimusta ei ollut vielä neuvoteltu. Onko tällainen asioiden etenemisjärjestys kunnissa yleinen?

SaiPassa varmaan kuohuu. Lomautetaan ensin valmentajat sitten tyelentostetaan uusia pelaajia ja kuulemma uusi valmentajakin. Mistä rahat ? Vai veronmaksajilta.

Ihme

Kuka kertoisi, mitä tarkoittaa "säädepääoma"? Olipa se mitä tahansa, niin nimikikkailun varjolla ollaan jälleen heittämässä 400 000 euroa veronmaksajien rahoja lentokentän pohjattomaan kaivoon.

Ruokolahti hoi! Hilden ei muutakaan sinne ja ei ole vielä irtisanoutunut! Se on LUOTTAMUSPULA!

Eikö tässä männäaikana ollut hinku saada megahotelli Huhtiniemen rantamaisemiin. Sinne joutaa se saunamaailma kunhan Eksote velka on kuitattu. Kyllä sitä on huoletonta pelata toisen rahoilla.

Hoitajien palkka-ale Eksotessa 10v, korvaus vain 5 vuodelta. Eksoten hallituspj. Sdp.

Turhaa vatulointia Eksote kuntien osalta, olette saaneet rahahyödyn aiempina vuosina, kun olette saaneet jättää palkat maksamatta työntekijöille.

Korona stop! Laita käsidesi, kasvomaski, ota välimatka! Ei ruuhkiin, ei matkusteta, ei vierailla, että ei totaalieristys! Voi sentoki, vissi on! Stop!

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka