Estarit: Mikä on lämmitettävän kentän käyttöaste – tarvitaanko, ainakaan lämmitystä.

Ruokolahden johtajavalintoja on ihmetelty ympäri maata. Kaukaa katsoen kuvio on selvä: Hilden oli kiinnostunut, mutta ei hakenut, kun Tiilikainen oli ylivoimainen. Kun Sepponen sitten yllätti, hänet piti pelata pois. Nyt saatiin mieluinen – ei Tiilikaista, mutta sentään Hilden.

Kaukaa katsoen

Eksoten pitäisi kantaa vastuu ja maksaa yksin palkkarästit, koska ovat jättäneet harmonisoinnin tekemättä ja salailleet asiaa vuosikausia. Ei muutkaan voi omia virheitään maksattaa toisilla. Tulevat on ok maksattaa jäsenkunnilla.

Herätys taloyhtiöiden hallitukset! Kohta alkaa koronan nostamat asumismenot koskemaan kaikkia! Nyt kannattaa investoida energiatehokkuuteen!

Uuno

Murheellista kun kaupoista ei löydy enää polttimoita vanhoihin kynttelikköihin. Ihanat, arvokkaat ja muistorikkaat joulun tuojat ovat kaatopaikkatavaraa.

Lauritsalan liikenteenjakajan työmaalla on vilkas liikenne ja vaarallinen ympäristö pienille koululaisille. Kulkureitit merkattu puutteellisesti jos ollenkaan.

Asukas

Suomalaisten on turha kehua korkeatasoisella koulutuksella ja tekniikan osaamisella, koska koulutukseen ei ole sisältynyt kuullun ymmärtäminen! Ei vaan mene koronainfot perille!

Kiitos Lappeenrannan rakennusvalvonnalle hyvistä neuvoista ja loistavasta palvelusta

Tosi säälittäviä nämä suomalaiset setämiehet, jotka tuntevat tämän hallituksen jonkinlaiseksi uhakaksi suurelle olemattomalle egolle. Monella tavalla sitä voi itsensä tehdä naurettavaksi, eikö!

Toivottavasti katsoitte 26.11. Hero kanavan ohjelman Italian hätä, varmaan antaa kaikille ajattelemisen aihetta omaan käyttäytymiseen. Ei kannata vähätellä koronaa.

Korona aikana RAJAN ylittää vain tärkein rekka liikenne MUUT pysykööt omilla puolillaan

PeraPervo

Mikä on lämmitettävän kentän käyttöaste - tarvitaanko, ainakaan lämmitystä.

Taasko sitä saadaan kuukausitolkulla vastakkainasettelua? Raha vastaan korvaamaton luonnonkauneus? Onko todella monttu Valtakadun varrella silmänilo? Elämää löytyy urheilun ulkopuoleltakin!

SaiPalle ehdottomasti uusi halli divariin ja samallainen kuin Erkki-halli Imatralla ei katsomopaikkoja ei liigapelejä ei maaotteluja mahtuu keskustaan !

T. H

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka