Estarit: Onkohan lait ja asetukset ajan tasalla. Polkupyörä ilman valoja, kuskille sakot. Koronan levittäjä ihmisjoukossa ilman kasvosuojaa, suositus

Amerikan shittiä koko musta perjantai. Ollaan suomalaisia.

Asiahan on niin jos pariskunta väittää, etteivät ole koskaan edes riidelleet, niin silloin toinen on täysi tyranni ja toinen alistuu kaikkeen.

Syvästi pitää ihmetellä, miten tyhmänä tämä Vapaavuori oikein pitää näitä uusimaalaisia. Täsmäinfo alueensa väelle, missä ei mitään uutta. Tämä sotkee lisää vain jo tulleen ohjeistuksen määrää.

Jarrut päälle Vapaavuori! Nämä tärkeät infot tulee jättää valtiovallalle, jolla on myös lainsäädäntövalta. Kannattaa laittaa suuri ego naftaliiniin odottamaan muita taistoja.

Kysymys Eksotelle: Saako urheiluotteluita ym siirtää E-Karjalaan kiihtymis-, leviämisalueilta; saako kauppojen alehässäkät olla koko ajan?

Järkikuriin

Olisiko näin korona-aikana koulun syytä rajoitta oppilaiden koulupäivän aikaista oleskelua kauppakeskuksessa ja Lidlissä?

Tervonen liikuntaa voi harrastaa , aikka hallit on suljettu. Vaatii vain mielikuvitusta

Näinä aikoina, kun kansan tulisi olla yksituumainen ja puhaltaa yhteen hiileen, tulee jostakin tällainen eripuran lietsoja Vapaavuori/kok, joka yrittää rikkoa rintamaa ja uskoa selviytymiseen.

EFL on jalkapalloliiga. Ei amerikkalaisen jalkapallon.

Onkohan lait ja asetukset ajan tasalla. Polkupyörä ilman valoja, kuskille sakot. Koronan levittäjä ihmisjoukossa ilman kasvosuojaa, suositus.

Ukkeli

Pidetään helekkarissa kasvomaski joka paikassa, kotonaki, kun se on koronanestoa ja on yksilönsuojaa itselle ja toisille. Terveys tärkeä.

Maskitalkoot

Black friday, oliko se musta perjantai älä osta mitään päivä? Taisin ymmärtää väärin. Kaupat ainakin olivat tungokseen asti ostohaluisia ihmisiä, niinkuin kaupat olisi viimeistä päivää auki.

Saipa Taisteli ja Voitti. Nyt on jatkettava samalla ilmeellä, ni hyvä tulee Ois vaa voinu alottaa aikaisemmi

PeraPervo

Nyt käy kuumana saunakeskustelu. Aivan järjetön hanke, joka kuitenkin eskaloituu kannattavuusongelmaan ja ajautuu veronmaksajien syliin kuitenkin.

Hyviä löylyjä vaan

Marja-Liisalle: Ei uusi koulu paranna opetusta, jos tilat ovat meluisat ja hälyisät eikä opetusmenetelmät tue lapsen oppimista.

Lappeenrannassa on menossa purkamisbuumi olkoon kyse kouluista, puistoista tai halleista. Uutta pitää saada, eikä peruskorjausta nähdä vaihtoehtona.

Lämmin kiitos keuhkosairauksien poliklinikalle ystävällisyydestä, asioiden sujuvasta hoitamisesta ja ajantasalla pitämisestä. Kiireetön kohtaaminen ja kuulluksi tuleminen antoivat hyvän mielen ja luottavaisen olon.

-83

Lämmin kiitos Etelä-Karjalan keskussairaalan henkilökunnalle erittäin ystävällisestä palvelusta.

Tuula

Monari ja Kitchen puretaan! Ei. Ja tilalle tietysti joku valtava betonimöhkäle! Tällaiset ja saunamaailmat ym vaan Tirilän tai Hakalin perukoille soramonttuun.

Tepu

Kiitos sinulle joka kirjoitit Etelä Saimaa estarit 24.11 että niin kauan koronavirus, olen kanssi täysin samaa mieltä. Jos emme muuta elintapojamme on edessämme tuho.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka