Estarit: Hieno idea ja toteutus tuo lotat, veteraanit ja ritarin (Gerdt) huomioiva valotaulu Marianne-puistossa

Moni autoilija on mielestään ajellut virheettömästi 10–50 vuotta, mutta voisi välillä tarkastella ajotapojaan etenkin vilkun käyttöä. Ei Jumalakaan ole täydellinen.

Kanssaautoilija

Nyt alueella on vahva maskisuositus. Ihmettelen joukkoliikenteen busseissa lähinnä etuovea istuvia naisihmisiä, joilla ei maskia näy. Kaikki muut nousevat bussiin heidän ohitseen alle metrin etäisyydeltä. Ei näköjään muu auta kuin maskipakko.

Huomio! Ota hattu päästä hyvä veli, kun hautajaissaattue ohittaa! Käytöstavat kunniaan!

Pekka

Minkähän takia pyöräilijät tunkevat ajoväylälle, vaikka vieressä on hyvä pyörätie. Eivät ymmärrä ajojärjestystä joissakin paikoissa eivätkä myöskään autoilijat.

Hieno ele kaupukilaisilta suruliputus lauantaina Tuomas Gerdtin kunniaksi. Kun vielä opittaisiin vetämään lippu oikeaan korkeuteen. Voisalmessa suurin osa huoltofirmojen nostamista lipuista roikkui liian alhaalla, mm. Voisalmen koululla. Oikean liputustavan ohje löytyy netistä.

Taas se nähtiin: väärin liputettu. Onko mitenkään mahdollista, että kiinteistöhuoltoyritykset ohjeistavat työntekijöitään siitä, mihin korkeuteen Suomen lippu lasketaan suruliputuksessa. Kaunis lippumme ansaitsee arvoisensa kohtelun.

Surullista, ettei nuorille miehille edes armeijassa opeteta hyviä käytöstapoja. Olin seuraamassa Gerdtin hautajaissaattoa, mutta siinä vaan nuoret miehet töröttivät rakas lippis kutreilla.

Miksi talonhoitofirmat eivät opeta henkilökunnalleen suruliputuksen ohjeita. Taas kerran oli lippuja jätetty tangon puoliväliin, mikä ei suinkaan ole oikea korkeus surulipulle.

Olipa pöyristyttävä uutinen. Etelä-Suomessa terveyskeskuslääkäri joka kutsuu koronaohjeita "poliitikkojen psykoosiksi" ja matkustelee Virossa ilman karanteenia.

Hieno idea ja toteutus tuo lotat, veteraanit ja ritarin (Gerdt) huomioiva valotaulu Marianne-puistossa. Todellakin on syytä lausua kiitos heidän panoksestaan.

Nyt ku halli tulee Kisapuistoon ni VR ja Lappeenranta voisi sumplia yhden asemalaiturin pelipaikalle.

PeraPervo

Sydämellinen kiitos EKKS päivystykselle la 28.11 hyvästä hoidosta! Ihana henkilökunta! Hyvää Joulun odotusta!

Aamupotilas

Jani Mäkelä voisi muuttaa Unkariin, koska siellä noita heimoveljiä riittää. Loistava tulevaisuus odottaa maan "demokratian" jäsenenä. Emme jää ikävöimään. Äänestäjät varmaan seuraavat pikimmin.

Minulle on epäselvää kumpi kepua todellakaan johtaa. Kaikille "mukava" Saarikko vai tupailloissa myyräntyötä tekevä "kiero" Lintilä? Jota kepulehdistö näyttää suosivan!

Eikö Amiksen montun päälle voisi rakentaa kannen? Halli päälle niin olisi tilaa kahdessa tasossa. Saa käyttää.

RaakaRoki

Kaupunkisuunnittelussamme aktiivisesti aliarvioidaan henkilöautojen pysäköintialueet.

Onneksi olkoon Saipa kahdesta tärkeistä voitosta! Tuli hyvä mieli, että meidän pojat löytäneet oman pelin. Tsemppiä!

Uimahallin ja sisähallin voisi yhdistää Sampon paikalle kuten Kuopiossa jäähalli ja uimahalli. Ammattikoulu Skinnarilaan muiden oppilaitosten luo.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka