Estarit: Ei mitään saunamaailmaa Myllysaareen, kiitos! Mauton ja yletön siitä kuitenkin tulisi - maisema menisi varmasti pilalle. Bisnesväellä on aivan liian vähän esteettistä silmää.

Polkupyörien valopakko on loistava asia, mutta vilkkuvat hirvitykset pitäisi lailla kieltää. Mistään hälytysajosta ei kuitenkaan liene kyse.

Maskia ei laiteta päähän, kuten pipoa tai hattua, kuten lehdissä ja ylen radiossa sanotaan! Maski, oikeammin suu-nenäsuojus asetetaan kasvoille.

Afrikan köyhyyttä auttaisi huomattavasti, jos eurooppaan kahmitut rikkaudet siirtomaa-ajoilta palautettaisiin takaisin afrikkaan.

Lopettakaa! Miksi media pitää pinnalla uutisointia Usan Trumpista ja Suomen persuista. Ilmaista mainosta Persuille ja hyvää opetusta nuorille sekä lupa huonoon käytökseen!

Teiden parannus ei ole suuruudenhulluutta niistä jotka vuosikymmeniä ajavat päivittäin esim. töissä huonoja kuoppaisia sorateitä pitkin.

Nyt ei pitäisi Venäjältä päästä tänne eikä täältä sinne sekä myös Uudeltamaalta rajat kiinni.

Timo ja Arto, Keskusta menetti nyt ainakin yhden äänen. Pekka, kirjoitit asiaa. Green city?

Lämpimät kiitokset pariskunnalle, joka auttoi auton renkaan paikkauksessa 1.12. puolen päivän aikaan keskussairaalan lähellä. Renkaat on nyt vaihdettu uusiin. Hyvää joulua.

Mummikka

Ei mitään saunamaailmaa Myllysaareen, kiitos! Mauton ja yletön siitä kuitenkin tulisi - maisema menisi varmasti pilalle. Bisnesväellä on aivan liian vähän esteettistä silmää.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka