Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Te jotka ette ota koronarokotetta, otatte riskin sairastua ja tartuttaa muita ja täysin itsekkäistä syistä...

Onko todella yritystäkään selvittää, missä nämä koronapesäkkeet oikein muhivat. Tällainen pieni kansa, joten tuntuu käsittämättömältä, ettei tartuntapesiä saada kuriin. Koko maa on panttivankina.

Ihmetyttää, että vanha ukko tekee naurettavaksi koko USA:n kansan, kun ei luovu vallankahvasta sovinnolla.

Vielä vanhempi mutta ei yhtä hupsu

Pääministeri Marinin itsenäisyyspäivän haastattelussa tärkeintä oli luonto . Mihin unohtui veteraanit, jotka ovat meille itsenäisyyden saavuttaneet?

Presidentti Niinistön ja rouva Haukion itsenäisyyspäivä haastattelun arvomaailmassa oli ero kuin yöllä ja päivällä verrattuna pääministerin haastatteluun.

Aivan upea Suomen itsenäisyyspäivn juhla TV1:llä. Kiitos presidenttipari ja kaikki juhlan toteutukseen osasallistuneet. Paras juhla koskaan.

Eksoten palkkaharmonisointi vain lääkäreillä. Hoitajat jäivät ilman. Taitais olla selityksen paikka.

Kun terveys on uhattuna, niin urheilu on ensisijalla, mitä pitäisi tukea. Huh huh.

Te jotka ette ota koronarokotetta, otatte riskin sairastua ja tartuttaa muita ja täysin itsekkäistä syistä. Ajatelkaa muitakin kuin itseänne!

Jos ei voi pitää maskia, älä syyllistä! Käytän käsidesiä, pesen käsiä! Toiset ei tee sitäkään!

Oma valinta, jollet käytä kasvomaskia, eikä silloin ole oikeutta mennä paikkoihin, joissa turvaväliä ei voi pitää, kuten kauppoihin, kirjastoihin ym.

Kiitos Herra ja Rouva Presidentti. Kiitos myös YLE ja MTV. Olisiko tämä uusi normaali. Eiköhän naisten pukunäyttely ja turhien julkkisten (pissisten) esittelyt ole taputeltu.

Amigo

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka