Estarit: Vihreä kaupunki Lappeenranta syytää toimimattomalle lentoasemalle miljoonia euroja verorahoja vuosittain. Vesitornille rahaa ei riitä euroakaan. Miksi?

Vihreä kaupunki Lappeenranta syytää toimimattomalle lentoasemalle miljoonia euroja verorahoja vuosittain. Vesitornille rahaa ei riitä euroakaan. Miksi?

Vesitorni yleisökäyttöön

Eipä ole Keskustalla minkäänlaista selkärankaa, kun äänestivät Haaviston puolesta. Keskustan edustajat HÄVETKÄÄ!

Kiitos kaikille Lauritsalan ja Hakalin asukkaille jouluvaloista ja pihakoristeista! Yhdessä voitamme pimeyden. Hyvää Joulua kaikille!

Gal

Kiitos Sauli Sanna STM THL AVI Eksote, tuli hyvät ohjeet estää koronaa. Jokaisen vastuu on totella! Ollaa koton, ei matkalle.

käsidesi maski turvaväli

Mihinkohan Lappeenrannassa ja Imatralla sitten rakennetaan kun "entiset" tennis ja pallokentat on rakennettu tayteen. Yksi surkeimmista esimerkeista on Tirilan pallokentan menettaminen.

Kiitos Saimaanharjun pururadan mukavasta tonttupolusta. Lenkkeillessä pääsi joulutunnelmaan ja tuli hyvä mieli.

Vastustajille todettava: jos et tottele etkä estä maailmanlaajuista koronaa, niin maksa itse, jos sairastut! Jokin tolkku saatava! Tosi kallis hoito!

Voi juma tuota keskustaa taas! He eivät todella taida ymmärtää, että persujen ja kok/ äärioikeiston moite kohdistui Haavistoon persoonana, mikä ei heitä miellytä. Voimia Pekalle.

Haaviston paikka on linnassa, mutta ei missään tapauksessa Presidentin linnassa.

Piste.

Ministeri erot: Kulmuni ostaa koulutusta. Rinne höpöttää. Hautala puuttuu rikosasiaan. Vanhanen nuorisosäätiö. Ike tekstiä Tuksulle. Jäätteenmäki faksaa ja kaikki eroaa. Haavisto toimii lainvastaisesti?

AK

Miten Eksote muistaa hoitajiaan? Vastaus ei mitenkään. Muualla kyllä muistetaan jouluna jotenkin.

Vihreiden apupuolue Kepu kaivaa todella syvää kuoppaa itselleen. Johannes Virolaisen perintö on tuhottu. Mitä tekee Paavo?

En äänestä Vihreitä enään. Lainrikkoja Haavisto jatkaa ministerinä, kun ministerin syytekynnys on tavista korkeampi. Muut Vihreät sotkivat lisää. Eikö kannatus huolestuta?

Ihmettelen miten palvelutaloissa pyörii porukkaa ku pipoa, näinä aikoina!? Eiköhän se riitä, että henkilökunta voi sen koronan sinne viedä. Vierailut minimiin nyt.

Kouluja suunniteltaessa voisi pysähtyä hetkeksi miettimään, että kuinka moni haluaa työskennellä ja kykenee oppimaan keskellä "rautatieasemaa" ja vielä lattialla istuen?

Elinvoima ja kaupunkikehitysyksikössä oli yt:t. Siitä huolimatta vähän väliä on uusi toimi avoinna, nyt Kestävän liikkumisen asiantuntija. Eikö niiden nykyisten toimistossa istuvien toimenkuviin voisi lisätä suunnittelun.

Ukkoköörit istuvat kahviloissa tiukassa ringissä tuntitolkulla ilman maskia eikö näitä koske samat turvaohjeet.

Kun perustivat Me Naiset radion. Suomiäijät vasta veto, tästä lähtien annetaan rakkautta vain rahalla.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka