Estarit: ES ajassa oli gallup jossa kaikki vastanneet naisia. Hyvä esimerkki siitä, että nykyhallituksen vallassa ollessa naiset pyrkivät ylivaltaan.

Jos työtön kokee keinotekoisen velvoitetyöllisyysjakson tylsänä, eikö heitä voisi laittaa pitämään käyttökunnossa Huhtiniemen kuntoportaat ja Myllysaaren uimalan rappuset? Onhan liikuntapaikkoja vielä muuallakin.

Pysäköinnissä näkyy yhä enemmän "minä ite" -asennetta. Autojen väliin jätetään pitkittäis- ja sivusuunnassa melkein auton mittainen tila johon ei mahdu. Parkkialueet vain puolikäytössä

ES ajassa oli gallup jossa kaikki vastanneet naisia. Hyvä esimerkki siitä, että nykyhallituksen vallassa ollessa naiset pyrkivät ylivaltaan.

EI voi kun ihmetellä kaupungin eriarvoisuutta alueiden välillä. Kun Ruoholammella on niin vihreää liito-oravineen ym. Hyväristönmäen liito-oravat ja asukkaat ei tarvitse asuinsijaansa.

Hannu Tolonen ansaitsee kiitokset, mutta annetaan myös kaupungin uuden puutarhurin näyttää taitonsa. Uudet ideat ja suunnitelmat tervetulleita!

Nyt se kiertoliittymä tulee oikealle paikalle Lentäjäntie ja Suonionkadun risteykseen. Jos vielä sais Mutkakadun risteykseen.

Rakuunamäen läpiajo kielletty -liikennemerkit eivät koske kohteisiin ajoa kuten Upseerikerholle, Hotelli Rakuunaan eikä muihin palveluiden tarjoajiin.

Eksoten palkkaepäselvyydet outoja. Jotkut saavat korvauksen ja toiset eivät. Ollut joku takarajapäivä valitukselle, vaikka ei ilmoitettu etukäteen.

Lpr:lla on ihan väärät ihmiset päättämässä asioista, kun kaupunkia tuhoamalla yritetään "kaupunkia kehittää", esim. jäähalli ja tämä toinen Arboretumia uhkaava halli.

Olen ylpeä Demari ja ansaitusti. Koronan aikana, talous ja yleisesti kaikki asiat Hallituksesa on hoidettu hyvin. Säälittää nämä oikeisto populistien kannattajat, joiden mestarit vaan räksyttää ja haukkuu muita, saamatta itse mitään aikaan. Kertoisivat sitten, miten heidän mielestään asiat pitäisi tehdä? Aivan, eivät pysty.

Kiitos Arto hyvästä kirjoituksesta arboretumin puolesta. Uudelleen harkinnan paikka on todella valtuutetuilla, vielä ei ole myöhäistä.

Keskustapuolueessa on vain yksi omilla aivoillaan ajatteleva kansanedustaja. Hannu Hoskonen Pohjois-Karjalasta. Onnittelut hänelle.

Eikö se sisäliikuntahalli sopisi Juvakankentälle, olisi Urheilutalo ja Uimahalli lähellä, joita voitaisiin myös hyödyntää.

Kun Keskusta lysähti noin 10 %:n puolueeksi, seurasi paniikki. On potkinut jo Antti Rinteen (sd) ja oman Katri Kulmunin. Vuorossa Pekka Haavisto (vihr). Tervettä?

Ministeri Ohisalo on koko ministerikautenaan antamissa haastatteluissa korostanut laillisuutta, sekä lainkirjaimen noudattamisen tärkeyttä. Sen hän on jättänyt kertomatta, että lakia noudatetaan silloin kun se vihreille sopii.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka