Estarit: Jotakuta taitaa pelottaa, että naiset antavat takaisin tuhansien vuosien huonosta kohtelusta...

Haloo päättäjat! Kuukaudeksi Suomi pysähtyköön joulujen viettoon kotiin, ei vierailuja. Kaikille parasta, että korona ei leviä! Kohta liian myöhäistä!

Jussi Saramo sai pätkäministerin paikan kiitoksena puoluejohdon tukemisesta. Talutti väsähtäneen Paavo Arhimäen Sotsin o- kisoissa nukkumaan.

Kiitos kaupungin puutarhurit Pulkkinen ja Tolonen. Olette tehneet paljon asukkaiden viihtyvyyden puolesta.

Haaviston paikka on linnassa,mutta ei missään tapauksessa presidentin linnassa.

Piste

Sairaanhoitajat muistaakseni suhtautuivat myönteisesti paikalliseen sopimiseen. Eikö nyt olisi hyvä hetki neuvotella työnantajan kanssa suoraan koronalisästä. Samalla saisi kokemusta tulevaan.

Onko pieni sana anteeksi tuntematon viherpiipertäjille?

Amigo

Tämä on sitä kok/persu höpötystä, että jälkipolville jää otettu velka maksettavaksi. Kukahan sitä on maksanut näiden kermaperseiden elintason tähän asti velkoineen? Karsikoon hyvinvoinnista!

Hieno kirjoitus Arto Pulkkiselta. Mielenkiinolla odotinkin, milloin hän ottaa Arboretum keskusteluun oman näkemyksen. Kiitos!

Kiitos hallitus siinä meni viimeinen mahdollisuus päästä joskus eläkkeelle.

Vuonna 1965 syntynyt

Kun Putin puhuu televisiossa, niin silmistä näkee, että katsoo kameran yli, jolloin on helppo valehdella! Katsoja luulee, että siinä on rehellinen mies!

Silminnäkijä

Kiitos sinulle taksikuski, joka veit tiistaina ilman ulkovaatteita harhailevan muistisairaan vanhuksen Lehmuskotiin. Hyvää Joulua.

Omaiset

Joutuisin reitti Rakuunamäen läpi on upseerien kautta.

Kyllä harmittaa, että on niin kiirettä, ettei ehdi soittaa yhtä kuuden minuutin joululevyä. Katsotaan joskus, ehkä viikon kuluttua.

Jotakuta taitaa pelottaa, että naiset antavat takaisin tuhansien vuosien huonosta kohtelusta. Naiset eivät ole kuin miehet siinä suhteessa, älä pelkää

Vihreät vie hallitusta. Haavisto oman luottamuksen puolesta. Miksei jäävää itseään, missä oikeusvaltioperiaate. Kepu täysin munaton.

Alhol

Miten voi Suomessa olla noin paljon opiskelijoita, joitten kotimaata ei edes tunneta.

Sanoisin: Hölmölaisten touhuja lentokentälle rahaa, vesitornille ei mitään.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka