Estarit: Hoitotasossa korjataan nyt sitä viljaa, kun lähihoitajaksi pääsi opiskelemaan ilman valintakoetta kuka tahansa.

Miten monta kaistaa tuossa 6-tiessä pitää olla, jotta jotkut eivät ajaisi keskikaidetta päin? Kaide hyvä keksintö, säästänyt monelta nokkakolarilta.

Eksotella on kyllä parannettavaa viestinnässä. Hoitajat lukevat tietoja lehdestä. Kuuluisiko henkilökuntaa kuitenkin tiedottaa ensin, ennen kuin annetaan lausuntoja?

Miksi Etelä-Saimaan TV-Urheilu osiossa ei koskaan mainita maksukanavilta tulevia Liigapelejä?

Laitoshuoltajat sairaaloissa ansaitsisivat kunnon koronakorvauksen. Päivä lakossa ja osastot hukkuu paskaan. Palkka mitätön mutta työ vaativaa. Jaksamista heille jotka ovat joulunpyhätkin töissä.

Missä oli 6-tien tienhoito pe-aamuna? Lpr–Joutseno väli oli jäässä kuin luistinrata. Plussakeleillä kyllä suolaillaan, käsittämätöntä touhua. 1 luokan tiekö?

Melkein ojassa...

Tilasin jouluksi postin kautta A4-kirjekuoressa, odotin kuukauden, ei tullut, tilasin uudet, ei sitäkään lähetystä ole tullut.

Yksityiset esim. joulumyyjät eivät saa myydä ns torilla tuotteita. Kaikki kielletty. Baarit saavat myydä.

+55, liian vanha töihin, mutta liian nuori eläkkeelle. Mahtavaa olla "nuori", nuoruus on elämän parasta aikaa.

Ikinuori

Kun luen estareita, niin en voi kuin ihmetellä kirjoittajien pienisieluisuutta.

Suomessa naisia on aina kohdeltu hyvin sekä päättäjien että kadunmiehen taholta. Nykyhallitus ei tunnu yhtään välittävän esim. poikien hyvinvoinnista.

Suomesta on tullut liian kallis maa lapsiperheille. Siinä suurin syy alhaiseen syntyvyyteen. Kaikki tuloverotuksen kiristämiseen, asumisen kallistumiseen, ruoan kallistumiseen, harrastamisen kallistumiseen jne. kohdennetut toimet osuvat aina lapsiperheisiin.

Ylikalliissa Suomessa lapsien saaminen on jäänyt hyväosaisten etuoikeudeksi. Samasta syystä yksilapsisuus perheissä yleistyy.

Hoitotasossa korjataan nyt sitä viljaa, kun lähihoitajaksi pääsi opiskelemaan ilman valintakoetta kuka tahansa. Lähihoitajana voin myös sanoa, että koulutuksen taso on madaltunut siitä mitä se oli vielä 15–10 vuotta sitten.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka