Estarit: Kivisalmen linnut kiittävät ainakin 50 linnunpöntöstä Rantatiellä

Kuuntelin korvat punaisena vahingoniloista ylistystä aidosta kotijoulusta, kun ei voi matkustaa. Puhujat olivat ihmisiä, joiden ainoa jouluvalmistelu on tulla ajallaan valmiiseen pöytään, eikä sekään aina onnistu. Minulle joulu on pakkotyötä.

Vai ei ole tuollaisille kaverin murhaajille vankila oikea paikka! Kyllä normaali 16-vuotias tajuaa oikean ja väärän eron. Vielä ylivoimalla tehty! Vankilaan vaan ja maksirangaistus. Opiksi toisille.

Kolmen nuoren tekemää kylmäveristä murhaa pitäisi tarkastella laajemmin. Mikä on vanhempien ja koulun oikeudellinen kasvatusvastuu? Kukaan ei synny murhaajaksi, joten vastuuseen kasvattajat.

Kivisalmen linnut kiittävät ainakin 50 linnunpöntöstä Rantatiellä.

Jos lapsia tehdään, niin kasvatusvastuu ei ensisijaisesti ole koulun tai yhteiskunnan. Tukea tarvittaessa annettava, mutta vanhemmat ovat vetovastuussa. Laki kuntoon laiminlyönnin sanktioista.

Tämä pienisieluinen, joka kirjoitit pienisieluisuudesta, onko kaikki hyvin päässä, ruumiissa vai pankkitilillä? Olisit laittanut nimimerkiksi rikas eläkeläinen, jolla ei ole muuta tekemistä ku kirjoitella lehteen.

Samalla kun ajelee Rakuunamäen läpi, voi käydä kerholla pilsnerillä.

Kyllä oli surkeat urheilusivut sunnuntaina, ei edes tuloksia kansainvälisistä talviurheilulajeista.

Älä tapa mopomiestä ajamalla imussa. Kaatuminen autos alle ei tuo joulumieltä. Pyörätiet ristiinrastiin koirataluttimia ja umpikuuroja . Pakko ajaa.

Naisia on varmaan kohdeltu Suomessa melko hyvin. Riippuu siitä mihin vertaa. Vieläkin ovat toisen luokan kansalaisia monessa asiassa.

Alle tuhannen euron vero nousee v. 2021 yli 60/v, eikö pienien eläkkeiden verotus koskaan kevenee, vaikka meillä on sellainen hallitus, jonka luulisi huomioivan pieniä eläkkeitä saavat.

Alle tonni kk

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka