Estarit: Rokotteesta kieltäytyvä käyköön allekirjoittamassa sopimuksen, jossa hän kieltäytyy myös hoidosta...

Jos Valtakatu suljetaan liikenteeltä Marian aution kohdalta, se on lopullinen kuolinisku nyt jo edesmenneelle vanhalle keskustalle.

Miksi ihmeessä lumityötraktoreiden pitää ajaa joulunakin olematonta lunta yökaudet keskustassa? Myös hirveää ilmaston saastuttamista.

Ei se tiesuolaus kesää tee...Turvallista suolatonta uutta vuotta!

Rokotteesta kieltäytyvä käyköön allekirjoittamassa sopimuksen, jossa hän kieltäytyy myös hoidosta, jos tämä vaaraton virus (jota ei ole olemassa) kuitenkin sairastuttaa hänet vakavasti.

Mitäpä, jos uusi yleisurheiluhalli rakennettaisiin päällekkäin tekonurmikentän kanssa? Säästyisi arboretum. Pysäköintipaikat eivät vähenisi. Sijainti olisi edelleen hyvä. Ratkaisu olisi myös kustannustehokas.

Taipalsaarella on yli 1000 km rantaviivaa, mutta ei kiinnostusta rakentaa kuntalaisille kohtuuhintaisia venepaikkoja. Ja ne vähäiset venepaikat hinnoiteltu kohtuuttoman kalliiksi, koska kilpailua ei ole.

Polttoaineveroa on korotettu useita kertoja 2000-luvulla porvarijohtoisten hallitusten toimesta. Viimeksi Sipilän hallitus, jossa myös persut olivat.

Ihmettelen hiukan maskien käytön suurta määrää ja tilanteita, joissa niitä käytetään. Hautausmaalle tullessakin oli muutamilla maskit. Lääkäreiden mielestä normaali järkeä saa käyttää.

Topi Toimeton

Uusia lapsiperheitä Luumäelle voisi houkutella: lupaus koulukyydeistä ilman kilometrirajoitusta.

Kyllähän Ylen henkilöstö, ja miksiläs ei kaupallisten kanavien väkikin, kunnon koronalisän ansaitsisivat. Uupumatta ovat jaksaneet uusintoja lähettää. Päivästä päivään viikosta viikkoon. Tuntuu kuin kanavien välillä olisi kilpailu siitä, kuka useimmin kuukauden sisällä saman elokuvan esittää.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka