Estarit: Taavetin pääteitä ei hoideta lainkaan. Tiekarhutkin kuolleet sukupuuttoon.

Seuraavana jonossa ollut: pyydä kassaa puuttumaan tai puutu itse. Teet palveluksen kaikille. Ei se etuilija estareista perusta.

Sunnuntain lehdessä alennusmyynneissä kaksi naista, joista toinen pietarilaisvieras. Onko rajat jo auki?

Oon pihalla

Sama juttu kuin muutamana aiempana talvena: Taavetin pääteitä ei hoideta lainkaan. Tiekarhutkin kuolleet sukupuuttoon.

Lauritsalassa yli kymmenentuhatta rokotettavaa. Oma hyvinvointiasema. Täytyykö heidänkin matkustaa vilkkaaseen kauppakeskukseen.

Kaikkien kolmen johtajan kertomukset falskeja avustajajutussa tiistain lehdessä. Varmasti suurin osa ei edes tiedä, että avustajat ovat ilman koulutusta, pystymetsästä, eikä edes taustoja selvitetä. Ilmankos paljon kavallusjuttuja ym. Niistä saa lukea aika usein. Pöyristuttävää toimintaa terveydenhoidossa. Itse lasken vammaiset ja vanhukset lasten kanssa samaan sarjaan, koska he ovat puolustuskyvyttömiä ja toisten armoilla. Häpeetahra hoitoalalla.

Mitäs sitä maskien käyttöä ihmettelemän. Jokainen saa kulkea vaikka millane naamari päällä. Fiksut ihmiset pitää maskia, kun ovat vaikka flunssassa, etteivät tartuta. Hautausmaalla ihmiset hönkivät ohimennessää ja aikamoinen tunku oli jossai. Ihan hyvä pitää maskia.

30.12.20 Armilan infektiovastaanotolla klo.12.25 loistavaa palvelua niin hoitajalta kuin lääkäriltäkin. Suuret kiitokset teille! Hyvää Uutta Vuotta!

Kaupungin kauneimmat näyteikkunat, vierekkäin Kauppakadulla: Helen ja Elmiina! Eipä enää monikaan kauppias panosta ikkunoihin. Ohikulkeva ihailija.

Kaupunki hakkasi tonttien välialueelta pusikoita heinäkuussa. Nyt kasat jäävät lumen alle. Ei pidä sinun hätäilemän....

SaiPan A-juniorit harjoittelivat piittaamatta koronarajoituksista. Eivätkö rajoitukset koskekaan kaikkia?

Ihmettelijä

Vihreäkö teko hävittää roskikset Lemin hautausmaalta? Törkeä sotku jäljellä. Onnittelut Savitaipale ja Taipalsaari, ettei teitä kohdella näin julmasti. Odotin monta vuotta, että kannet korjataan mutta turhaan.

Onko se periaate vai taloudellinen kysymys, kun ei haluta polttaa niitä kalliita auton takavaloja, vaikka olosuhteet sitä vaatii.

Pohjoisen hiihtokeskuksissa voi rällästää kuin siat vatukossa, mutta tusina yli 50 vuotiaita ukkoja ei saa pelata keskenään lätkää. Voiskohan koronanyrkki Karhula jotenkin tämän selittää?

Mikä rallirata lentokentän ympärikadut, lähiöt illalla, yöllä? Mörisevät nelipyöräiset hurjastelee aiheuttaen vaaraa, melua. Tehkää rata Ikealle Lpr!

Sipilän porvarihallitus (per,kok,kepu) korotti polttoaine-, tupakka- ja alkoholiveroja ja pidensi vuosittaista työaikaa 24 tuntia korvauksetta.

Ministeri Jari Lepän kotitilan viereiselle tienpätkälle 300 000 euroa. Kukahan ministeri antaisi rahat Vehkataipaleentielle tarvittavalle kevyen liikenteen väylälle

Jorma Lohi

Sipilän, Orpon ja persujen porvarihallitukset nostivat samoja veroja kuin nykyinenkin, koska vain näin maksamme nousevat kulut, palkatkin yli 2 % .

2021

Kiitos Palvelulinja 3 kuljettajille ystävällisyydestä ja hyvästä palvelusta menneenä vuotena. Nähdään taas ensi vuonna. Hyvää Uutta Vuotta kaikille.

Pitäisikö kiinteistöyhtiöiden huomioida asukasviihyvyys? Miten ihmiset jaksavat töissä tai koulussa, jos lumitraktorit herättävät joka yö aamuyöstä?

Eurooppa tänää sääkartta: Suomi näkyy huonost, osa puuttuu! Maiden rajat selväksi, kiitos! Koko Pohjolan sää tärkeä! Hyvää Uutta Vuotta 2021 kaikille!

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka