Estarit: Koiranpito-oikeudet pois niiltä, jotka ei ymmärrä korjata jätöksiä jalkakäytäviltä!!

Älä huoli, Vuokko Kupiainen! Rokotuksia järjestää varmasti ammattinsa osaava henkilöstö, ja paikka on hyvä. Turhat narinat pois!

Suunnitelma rokotuskeskuksesta kauppakeskukseen tuntuu huonolta. Ajanvarauksista huolimatta iäkkäät tulevat ajoissa. Missä odottavat myös pitkämatkalaiset? Muihin kuntiin Mallu-auto, kiitos!

Itsemurhiin kuolee enemmän kuin koronaan aivan

Kivisalmen itäisellä rantaraitilla bongasimme ainakin 85 uutta hienoa linnunpönttöä! Linnut sekä Mumma ja Vaari kiittävät ja odottavat ilolla kevättä !

Pururadoille talvella polku myös kävelijöille sekä pyöräilijöille, ei pelkästään leveää hiihtobaanaa!

Rokottajat ottakaa Puolustusvoimilta mallia. Komppania, 100 äijää parissa tunnissa ja joka mieheen 3 piikkiä. Organisointikykyä.

Koiranpito-oikeudet pois niiltä, jotka ei ymmärrä korjata jätöksiä jalkakäytäviltä!!

Toki on isompiakin ongelmia. Siihenhän on aina helppo vedota ja moralisoida. Kanssa kulkijoita voisi kuitenkin sen verran kunniottaa että hilaa koiransa polun viereen tarpeilleen.

Demareihin uskoo suurin osa suomalaisista. Porvarit näyttivät mitä saa. Sipilän hallituksessa omia hillotolppia ja kyykytystä.

Kummallinen tämä Ylen ohjelmalinjaus. Urheilua tulee enemmän kuin lääkäri määrää, mutta meille elokuvista pitävälle rupusakille pyöritetään 70v vanhoja kotimaisia. Areena avoimeksi kaikille!

Soisi Suomeen tilattavan suun kautta otettavaa covid-19 rokotetta. Oral Vaccine.

Aina askeleen edellä

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka