Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Joku haikailee bussireittiä Lpr–Hesa, sitä nykyaikana ei saa kannattavaks koskaan! Juna 2 tuntii ja bussi 5 tuntii!

Euroopan vihrein kaupunki voisi hyvin luopua tarpeettomasta lentokentästä. Tilalle laaja omakoti- ja liikunta-alue halleineen. Elinvoimaa kaupunkiin.

Palveluammatissa olevien ihmisten ei kannattaisi työaikana laukoa voimakkaita henkilökohtaisia mielipiteitään. Meitä asiakkaita kun on niin moneen lähtöön.

Järkyttynyt uskovainen

Jo kolme kuukautta on todettu koronatartunnoissa niistä olleen puolet HUS-alueella Uudellamaalla. Valtio on edelleen tumpit suorassa asian suhteen, ei minkäänlaisia rajoituksia maakuntaan.

Nyt kun mekin saatiin uusi presidentti Joe Biden ja varapresidentti Kamala Harris, voisivat mediat 7/24 rauhoittua ja palata tähän normaaliin aikaan ilman Yhdysvaltojen painotusta. Kiittäen.

Nyt Riittää Jo

Jorma Härköseltä hyvä kirjoitus persujen stasimaisesta käräytä kaveri -kampanjasta. Se että lapset kytketään tälläiseen on natsien malli

Joku haikailee bussireittiä Lpr–Hesa, sitä nykyaikana ei saa kannattavaks koskaan! Juna 2 tuntii ja bussi 5 tuntii!

Kuski

Kun Lappeenrannan keskustaa taas uudistetaan, hyvin toteuttamiskelpoinen Askel-luomuksessa oleva läpikulku Valtakadulta Koulukadulle. Varmasti elävöittää keskustaa.

Kyllä nyt Eksote lähtee perse edellä nousemaan puuhun, kun laittaa maalaiskunnista hyvinvointiasemat kesällä kuukaudeksi kiinni. Onko syy johto portaan munauksista, siitä 30 miljoonan palkka sotkusta? Ja onko kaikkien pakko lomailla yhtä aikaa.

ÄXY

YLE-vero peritään kaikilta, mutta kaikilla ei ole laitteita, mistä esim. katsoa Areenaa. Toivottavasti tämä otetaan huomioon, kun ohjelmia siirretään Areenaan katsottavaksi!

Milloinkohan YLE lähettää Moskovasta 2 tunnin TV-lähetyksen uuden vapailla demokraattisilla vaaleilla valitun presidentin virkaanastujaisista?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka