Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kiireesti hakemaan Arboretumille suojelupäätös! Muu ei pysäytä näitä vihervihaajia! Kaupungin päättäjien toiminta menee ihan mahdottomaksi. Äänestäjä tiedä kenelle äänesi annat.

Ottamatta kantaa maaliviivan jälkeisiin tapahtumiin, olisiko FISin syytä rukata sääntöjä, ettei paremmuutta ratkaista loppusuoralla kiilaamalla ja tönimällä, Salpausselän tapahtumat eivät ole ensimmäiset. Ottakaa mallia ampumahiihdosta!

Tennarit ei ole talvikengät, eikä nastakengät ole sisäkengät. Kuka korvaa jos nastakengillä liukastuu sisällä kävellessä?

Suurkiitos Sammonlahden radiokirkosta, yle areena. Kiitos Juha Eklundille ym.

Jeesus herättää uskon

Suuret Kiitokset Etelä-Karjalan Pelastuslaitos esimerkillistä toiminasta sunnuntaina. Olette paikalla 5 minuutissa. Toiminta oli ripeää ja saimme Kodin säilymään.

Kyllä ei tulisi lentokenttää hävittää, onhan nyt nähty että mitä vaan voi tapahtua, kaiken varalta tulisi säilyttää. Tätä kannatta vähän miettiä.

Kiireesti hakemaan Arboretumille suojelupäätös! Muu ei pysäytä näitä vihervihaajia! Kaupungin päättäjien toiminta menee ihan mahdottomaksi. Äänestäjä tiedä kenelle äänesi annat.

Ny ku on tapetilla nää kansanedustajiin kohdistuvat hyökkäykset nii ne vähens kun eivät ajais vain omaa ja puolueen etua ja lopettaisivat vatuloinnin ja valehtelun!

Luistelukentille leviämässä "laturaivo"? Leudon sään vuoksi kaukalot suljettu, niin tiukkapipo-luistelija ei salli mailan ja kiekon kanssa luistelijaa samalle kentälle! Voi tätä liikunnan riemua!

Kun Lpr vähentää katujen ja asukkailta kerrostalojen P-paikkoja keskustassa ja lähiöissä, niin autot tukkii kadut. Autoja on eikä ne vähene. Äly hoi?

Kiitos sinulle, joka aurasit kuntopolun Hakaliin. Kyllä kelpaa liikkua vanhusten ja lapsien. Vielä jos koiran ulkoiluttajat osallistuisi talkoisiin ja siirtäisivät kakat pois polulta, niin jo olis huippua.

Tallaaja

On se onni, ettei kuumakalle Bolshunov kilpaile ase selässä ampumahiihdossa. Siinä voisi sattua paljon pahempaa. Pysyköön vaan perushiihdossa.

LuuMäkiTuuSäki :) Tämä tuli mieleen kun katselin Luumäen mainostauluja 6-tien varressa.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka