Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Menestystä ja paikallista mainetta voi saada myös divarissa. Tuskin kukaan Saipankaan tukijoista, omistajista tai yleisöstä nauttii jatkuvasta häviämisestä. Ison harkinnan ja järjen paikka Saipalle!

Äänestetään uusia ja nuoria seuraavan kerran kaupunginvaltuustoon. Vanhat pilanneet keskustan yms. JA kenttään kyllä rahaa esim. riittää. Ois aika muutosten.

huolestunut

Menestystä ja paikallista mainetta voi saada myös divarissa. Tuskin kukaan Saipankaan tukijoista, omistajista tai yleisöstä nauttii jatkuvasta häviämisestä. Ison harkinnan ja järjen paikka Saipalle!

Timo

Kun poliitikkoa hieman hipaistaan kadulla, se on pahoinpitely. Kun hiihtäjä sauvoja ja suksia aseenaan käyttäen tahallaan taklaa toisen tantereeseen niin että käsi loukkaantuu. Se ei sitten aiheutakaan mitään seuraamuksia?

Mielummin kansakunnan isä kuin äiti. Yksi Halonen riittää, kiitos.

Kyllä voi Joni Mäki olla leveä teostaan tämähän näytti Suomen todellisen tason hiihdossa

Kummastuttaa,että osa näistä setätoimittajista ei huomaa ajan hurahtaneen ohi vauhdilla. Kova pala näyttää olevan tämä naisten vetämä hallitus ja vielä kovempi on pala kun ovat onnistuneet.

Haloo moottorikelkkailija! Kaikkihan me tiedämme, että ilmastonmuutos on vienyt meiltä ne kunnon talvet. Ja silti sinä pistät vapaa-ajallakin haisemaan kelkalla ja jetillä. Kannattaisi kokeilla oikeaa liikuntaa esim. hiihtoa ja pyöräilyä niin kunto nousisi ja ehtisi näkemään luontoakin.

Isopalkkainen tuttavani ei halunnut tulonsiirtoa verottajalta ja maksoi minulle pimeästi 30 euroa lumitöistä. Siis ei kotitalousvähennystä. Paljonkohan minä nyt saan tulonsiirtoa verottajalta?

Tumpit ylös maasta. Nosta itse tumppisi roskikseen, äläkä jätä luontoon. Tiedätkö, että tupakantumpit on suurimpia myrkyllisiä mikromuovijätteitä. Ehdotan sakottamista, asiaan puuttumista ja yleistä paheksuntaa tupakantumpin maahanheittäjää kohtaan, yhteisen maapallomme (edes kaupunkimme) mahdollisimman puhtaana pitämisen puolesta. Kaikki joukolla taistoon tumpin maahanheittäjiä vastaan.

Nimimerk. Itsekin toisinaan poltan, mutten heitä tumppia maahan

Väärin, rekkakuskin työaikoja ei vahdi valitettavasti kukaan vaan ajo- ja lepoaikoja vahditaan, mutta se on aivan eri asia.

Vältetään koronaa vähentämällä kohtaamisia. Käydään yksin ruokakaupassa, terveydenhuolto kiittää.

Hyvät parkkipaikkojen ammattilaiset jos työnantajanne laskuttaa liukkauden torjunnasta kiinteistöjen omistajia niin huolehtikaa myöskin inva-paikoista, kiitos.

RAMPA

ES-Keskiviikko ehdotus! Eksoten tiedotus-sivu joka kerta: nyt koronatilanne, mitkä rajoitteet, miten/missä testaus ym! Kaikille tieto tällee tärkeää!

TV-ohjelmaa Pitääkö olla huolissaan ei perheen kanssa voi katsoa, kun panelistit Hotakainen ja Kyrö katsovat itsensä olevan oikeutettuja viljelemään alapään ilmaisuja tuon tuostakin. Jenni Pääskysaari ei ymmärrä paheksua heitä. Nousiainen sen sijaan on älykäs ja sivistynyt.

Kiitos Reijus ku Teette aamul ajoissa lumityöt rivitalossa! :)

Taavetin terkkariin ei kuukauden kesäsulkua. Repikää säästöt jostain muualta.

Apua tarvitseva

Autojen käyttövoiman voisi helposti ilmaista rekisterikilven pohjavärillä, esim kaasu: vihreä, sähkö: sininen, diesel harmaa, bensa valkoinen

Mitä seurasi, kun Ylen politrukkiälymystö alkoi käyttää termejä keskustaoikeisto, -vasemmisto? Syntyi poliittinen mössö. Kannatus 10 %.

Hiihtoväen on hyvä muistaa, et jos Mäki olisi kiilannut Bolshunovin sijasta norjalaisen tuota aitaa vasten, niin tokkopa Mäki olisi selvinnyt pelkällä varoituksella.

Kuorma-autokuskille isokasa risuja, ajoit eilen Kaukaalle päin ABC-ltä roiskautit oikein kunnon mällin vettä päälleni olis varaa ollu hiljentää vauhtia!!!!

Kommentoi