Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Kiitos ihanan auttavaiset koulupojat Lauritsalassa. Onneksi on vielä arjensankareita. "mummot lumessa pyörätuoleineen" kiittävät.

Kun kanavan sulkuja lähdetään uudistamaan, niin Mälkiän sululta kevyen liikenteen ylitys saatava jälleen auki. Valtuutetut ja virkamiehet olkaa hereillä!

Palkansaajien tutkimuslaitos ei huomioinut eläkeläisiä. Moni tarvitsee siivousapua ja kotitalousvähennys on monelle tarpeen.

Ootko ajatellut että koira on ainut keino liikkua. Jos rajoitteet eivät anna mahdollisuutta kyykkiä niitä p****a pussiin.... p**** maatuu, muut roskat luonnossa ei.

Tehkää usein henkilöhaastatteluja erilaisista ihmisistä ja ammateista. Merikapteeni Jukka Väisäsestä, kaupunginpuutarhuri Hannu Tolosesta ym. oli mielenkiintoista lukea.

Kiitos ihanan auttavaiset koulupojat Lauritsalassa. Onneksi on vielä arjensankareita. "mummot lumessa pyörätuoleineen" kiittävät.

Sähköverkot takaisin ulkomaalaisilta pörssiyhtiöiltä kansallisomaisuudeksi ja myynnistä vastanneet ministerit vastuuseen!

Miksei sähkö- ja hybridiautoista kerrota akkujen takuun loppuvan 5-8 vuoden päästä ja akkujen loppuvan n. 10 vuodessa, jolloin auto on käyttäkelvoton?

Ulkomailta tuleville koronatesti on vapaaehtoinen. Eli jos haluaa tulla niin testiin, muutoin ei rajan yli. Jokainen tekee tahtonsa mukaan. Ei siihen erikseen lakia tarvita.

Jukka Rajala kysyi, miten Lappeenranta voi kunnioittaa Pave Maijasen muistoa. Hyvä, aihetta olisi. Tässä aluksi ehdotus: lyseon sali oli yksi Paven nuoruuden esiintymispaikoista. Juhlasalin nimeksi Pave Maijasen sali, Elämän nälkä -sali tms.

Lyseon oppilas 1960-luvulta

Missä on Joutsenon pyöräteiden auraajat? Kotikatu on sentään aurattu jo kaksi kertaa tänä talvena...

Älyhoi

Ministeri Tuppurainen ilmoitti, ettemme tarvitse niin paljoa EU:n tukipaketista kuin oli meille luvattu. Täytyy ihmetellä ministerin ja sossujen ajatuksenkulkua asiassa. Vappusatanenko vedetään taas esiin, kun kuntavaalit lähestyvät?

Ari Toivoselta täysin luokaton kirjoitus ES:ssa 27.1. Talvella jalankulkijoille pidetään jalkakäytävät aurattuna ja heikotettuna ja jos metsässä halua kävellä niin lumikengät jalkaan!

Loistava kirjoitus Ari Toivonen, niin totta! Hiihtäjille kyllä puunataan latuja, mutta kävelijät ja varsinkin koiraihmiset menkööt autojen sekaan!

Kun sitä uutta asemaa suunnitellaan Lauritsalaan eikö luonnollisin paikka olisi S-marketin puolella eikä vanhalla puolella.

Hallituspuolueiden pitää haastaa persut heidän omilla aseilla, muuten vaalit valuvat höpöhöpö laariin. Persut kyseenalaistaa kaiken ja tarjoaa pelkkää höttöä tilalle. Pyytäkää perustelemaan.

Ajattelen ympäristöä kokonaisvaltaisesti. En osta täyssähköautoa. Hybridissä jota ei ladata on järkeä mutta hyvä dieselauto on ekologisesti paras.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka