Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Ehdottaisin Rakuunanmäen pirtin nimeksi: Paven portti.

Ei Pitäsi olla Pave Maijjasen patsaan pystytys kunnalle vaikeeta. Jos tarttee, nii kysykää neuvoa Vilhulta!

Pavelle patsas Huokaustensillan kupeeseen.

Hyvä liikuntajohtaja, vastaukseesi Ari Toivasen kirjoitukseen olisi riittänyt, että ikävä kyllä, talvella ei ole kävelijöille tarjolla muuta vaihtoehtoa, kuin kävellä kaduilla tai järven jäällä.

Marian-aukio on päättäjille, kuin "suojelukohde". Tosiasiassa se on osoitus ja maamerkki pieleen menneestä kaupunkisuunnittelusta, jota koitetaan elvyttää jos jonkinlaisella kepulikonstilla. Surullista touhua

Iloinen veronmaksaja

Kimpisen- ja Urheilukadun välinen Koulukadun pätkä Pave Maijasenkaduksi!

Äänestin kerran vihreitä. Ei tule tapahtumaan enää ikinä! Haavisto luikerteli ulos syytteestä, ja Ohisalo vääristeli täysin 90-luvun laman historiaa. Todella vihreä ja kokematon kuten koko hallitus.

Se on vain herkkäuskoisten poliitikkojen toiveajattelua, että sähkön siirtohinnoilla tapahtuva ryöstö loppuisi tulevaisuudessa.

Taipalsaari–Savitaipale tienhoitajalle tiedoksi: hiekoita sieltä missä sitä tarvitaan. (mäet) Ei koko tietä tarvii hiekoittaa. Suolahiekka tekee tien vaaralliseksi kun keskellä sohjomössö. Nyt on talvi ja talvikeli.

Tienkäyttäjä

On se kumma, kun häitä ei voi pitää kahdestaan. Kun sitten erotaan, ei kuitenkaan pidetä isoja juhlia.

Itärajalla koronatestit koskevat henkilöliikennettä. Rekkakuskeja ei testata, koska he eivät ole henkilöitä?

Ehdottaisin Rakuunanmäen pirtin nimeksi: Paven portti.

Vuosimallia49

Vaikeusiaan valittamatta Catz haki upean voiton torstaina HBA:sta. Kaudessa ollut vastoinkäymisiä enemmän mitä laki sallii. Onnea!

Kiitos Timo Lampi kun esität Lappeenranta-lisää! Juuri sitä täällä tarvitaan. Päiväkodeissa pienimmät ovat taakka, hoitajien sylit eivät riitä.

Ohisalo kun muistaa meitä ojentaa, vois sitä vihreää ajattelua postittaa myös itärajan tuolle puolelle. Talkoisiin mahtuu mukaan.

Politikot puhuvat: pitää saada 60 000 uutta työpaikkaa. Maalaisjärki sanoo: pitäisi puhua, miten tulisi toimia, että yritykset tarvitsivat 60 000 työntekijää.

Topi Toimeton

Pidän kovin Maijasen musiikista ja upean uran sai aikaiseksi. Meillä on muitakin ansioituneita, jotka ovat käyneet syntymässä kaupungissamme. Mihin aiotte vetää rajan, ketä muistetaan ja ketä ei.

Juha Sipilä sanoi Marinille, että älkää nyt sössikö. Kepulaiset ovat itse mukana sössimässä ja siksi kannatus on 10 %

Koulukatua ei saada leveämmäksi muutoin kuin poistamalla pysäköinti Oprin edestä jolloin bussien ohitus sujuu turvallisesti. Ei siinä sen kummenpaa suunnittelua tarvita.

Puoluejohtajien TV-paneelissa Petteri Orpo teki "mullistavan" havainnon:"Jotta ihmisillä olisi töitä, pitää olla työpaikkoja!"

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka