Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Estarit: Olisiko jo aika hyväksyä, että Marian aukio on aukio ja hyvä niin...

Yksisuuntainen ajo Valtakatua itään, Koulukatua länteen, vinot P-60min kadunreunoissa toisi väkeä Citylle. Kokeiltaisiin edes, ennen kuin kaupat pois!

Kylla se tenniskenttä pitäisi jatkossakin säilyttää Pumppuhuoneen kaverina entisöitynä entiseen loistoonsa tiilimurskapintaiseksi tenniskentäksi

Kyllä kävelijöille riittää moottorikelkalla ajettu jälki tai kaksi jälkeä rinnakkain, eikä mitään hiekoituksia tarvita. Olisin toivonut muuta kuin investointiluetteloa vastaukseen. Hiihtäjät hiihtää, mutta kävelijöitä on kuitenkin reilusti enemmän

Rikosoikeudellinen ikä tulee mitä pikimmin alentaa 12 vuoteen.Vai ei muka 14-vuotias murhatessaan ymmärrä tehneensä väärin. Eivätkö olekkaan niin älykkäitä, mitä annetaan ymmärtää.

Miten voi rokotuslääkäri/THL. sanoa, kohan jotain saadaan yli 65-vuotiaille! Vanhukset olivat ensin tärkeimmät! Ja miksi? Sairaalapaikat!

Lumet kolataan omalle tontille tai ikkunan alle. Ei naapurin. Silkkaa kiusantekoa naapurustoissa joka talvi. Tyhmyyttä.

Eu:n ja AstraZenecan sopimus näyttää selvältä aiesopimukselta, sellaisiahan 80-luvulla kaupunkien johtajat kilpaa kävivät Venäjällä allekirjoittamassa.

Suurmiehille on riittänyt kadun nimi, ei se Pave patsasta tarvitse.

Kerrankin jotain hyvää päättäjiltä: Armila säilyy! Liekö ansio uuden toimitusjohtajan. Kiitokset ruohonjuuritasolta!

Pavelle penkki esim. puistoon ja nimeksi Keskipenkki.

Inkeri

Päämisterin mukaan paljon ilmaista vastikkeetonta koronarahaa jakamatta. Milloin kansalaiset saavat korona-avustuksensa? Maskit ja käsidestit maksavat paljon. Ehdottaisin 2 000 euroa/verovelvollinen kansalainen.

Olisiko jo aika hyväksyä, että Marian aukio on aukio ja hyvä niin. Se on ollut linja-autoasema ja parkkipaikka, mutta ei koskaan istuskelupaikka, joita ovat kauppatori ja satama sekä pienesti kaupungintalon edustatori. Ei ihmisiä väkisten voi ohjailla.

Kiitos Antti Rautio, taajamajunakirjoituksesta. Vihdoinkin joku perehtynyt asiaan kunnolla. Ja nykyisin jo käytössä oleviin bussiyhteyksiin tarkkoine aikatauluineen. Tykkään?

Vanhan varuskunnan tenniskentän entisöiminen olisi historiallinen kulttuuriteko, ja tällä hetkellähän on vain etu, että enintään neljä pelaajaa voi olla samaan aikaan kentällä pelaamassa tennistä.

Pääkadut Koulukatu/Valtakatu/Armilankatu sekä Hietalankatu kuin kynnöspeltoa, mutta pieni kotikatuni Tirilän perukoilla sileä, hiottu ja levennetty niin että reunakivetkin siirtyvät paikoiltaan. Onko oikein?

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka