Luvassa mahtava risteilykesä Saimaalla! Koe mielenkiintoinen Saimaan kanava tai suuntaa M/S Carelian aurinkokannella maisemista nautiskellen Puumalaan tai Savonlinnaan

Miltä kuulostaa häikäisevä auringon kimmellys ja miellyttävä tuulenvire kasvoilla, ohi lipuvia Saimaan rantoja ihaillen? Laivatunnelmaan pääsee myös satamassa, sillä M/S Carelia muuntautuu välipäivinä ravintolalaivaksi.

Mainos | Vaihtoehtoja kesäpäivän viettoon Saimaan aalloilla on nyt tarjolla enemmän kuin koskaan aiemmin. Kotisatamastaan Lappeenrannasta liikennöivä M/S Carelia kuljettaa turvallisesti Savonlinnaan, Puumalaan ja Saimaan kanavaa pitkin Nuijamaalle. Savonlinnastakin on mahdollista lähteä nauttimaan Saimaasta.

Saimaa Travelin tarjonnassa on päiväristeilyjä, bussi-laiva-yhdistelmämatkoja, hotellipaketteja sekä myös reittimatkoja esimerkiksi osaksi kesäistä pyöräseikkailua. Koko laivan voi varata myös yksityiskäyttöön tilausristeilylle tai juhlatilaksi Lappeenrannan satamassa.

Auringosta pääsee nauttimaan laivan tilavilla aurinkokansilla.

– M/S Carelialla riittää suojaa myös kesäsateen yllättäessä. Sisätiloista löytyy esimerkiksi kymmenen hengen kabinetti, jonka voi vuokrata yksityiskäyttöön. Laivan kaksi ravintolaa pitävät huolen, että ruoka- ja juomapuoli ovat kunnossa. Alakerran ruokaravintolassa on tarjolla herkullinen buffet, kertoo Suvi Laine Saimaa Travelilta.

Jokaiselle sopiva vaihtoehto

Laineen mukaan risteily tarjoaa mukavaa vaihtelua kaikenikäisille. Laivan tasainen kyyti sopii iäkkäämmillekin. Maisemat vaihtuvat hiekkarannasta kalliorantaan, sekä aavaan Saimaan selkään.

– Lyhyelläkin risteilyllä saa upeiden maisemien myötä mukavan elämyksen ja hyvän mielen!

Saimaa Travelilla on tarjolla erilaisia laivamatkavaihtoehtoja jokaiseen makuun. Saimaan kanava sulkuineen on mielenkiintoinen kokemus ikään katsomatta. Laivamatkaan Lappeenrannasta Savonlinnaan on yhdistettävissä bussikyyti jompaankumpaan suuntaan. Myös opastuksia on saatavilla tiedonjanoisille.

– Kanavaristeilyn yhteyteen on tarjolla Ihmetellään Itärajaa-kierros Nuijamaalla. Kierroksella everstiluutnantti evp Seppo Ravantti kertoo rajan eri vaiheista, kävellään lähelle rajavyöhykettä ja tutustutaan Nuijamaan kirkkoon, Laine kertoo.

– Kannattaa kysyä erilaisia ohjelmallisia risteilyvaihtoehtojamme!

Ravintolalaiva avoinna kaikille satamassa

Risteilyjen ohessa M/S Carelian ovet ovat avoinna myös Lappeenrannan satamassa – tänä kesänä Saimaan kimmellyksestä ja laivan keittiössä valmistetuista herkuista pääsee nauttimaan siis myös maissa. M/S Carelian terassi tuo aidolla laivafiiliksellä mukavan lisän Lappeenrannan sataman tarjontaan.

– Luvassa on myös erilaisia tapahtumia, Laine kertoo.

– Esimerkiksi tiistain jatkuvana teemana ovat antipastit, italialaiset pikkusuolaiset alkupalat. Meille ovat kaikki tervetulleita lasillisille ja viihtymään hyvän ruuan parissa.

A´la Carte listalla on herkkuja jokaiseen makuun, tutuista Saimaan muikuista currywurstiin ja haudutettuun ankan koipeen, unohtamatta kaikille maistuvaa hampurilaista. Suolaiset crepet vievät kielen mennessään.

M/S Carelia tarjoaa laivaelämyksen kaikille aisteille – Saimaan aalloilla tai satamassa!

Puumala

Päiväristeily Lappeenrannasta keskiviikkoisin ja lauantaisin klo 10.00–20.30. Risteilyn lomassa ehdit piipahtaa Puumalan putiikeissa, sillä aikaa Puumalassa vierähtää 1,5 tuntia.

Reittimatka Puumala–Lappeenranta- tai Puumala–Savonlinna-välillä.

Savonlinna

Päiväristeily laiva–bussi-yhdistelmänä, suunta valittavissa lähdöillä Lappeenrannasta. Laivamatka Savonlinna-Lappeenranta kestoltaan 9 tuntia, Bussimatka 2 tuntia.

Savonlinnasta laiva-bussimatka Lappeenrantaan lauantaina 9.7.

Reittimatka Lappeenranta–Savonlinna, Savonlinnasta pääsee myös reittimatkalle Puumalaan.

Savonlinnaan on mahdollista jäädä myös yöksi. Risteily + hotelli -paketti kesä- ja elokuun lähdöillä. Mukaan pääset myös Puumalasta.

Saimaan kanava – koe mielenkiintoinen sulutus!

Risteily Lappeenrannasta Saimaan kanavalle läpi kaikkien kolmen Suomen puoleisen sulun. Nuijamaalla käännytään takaisin Lappeenrantaan. Valittavana päiväristeily tai iltaristeily. Kesto n. 5 tuntia.

Myös reittimatkamahdollisuus Lappeenranta–Nuijamaa.

Tutustu tästä kesän M/S Carelian risteilyvaihtoehtoihin

Varaa risteily verkkokaupasta tai kysy lisää vaihtoehtoja esimerkiksi hotelli + risteily -paketista Lappeenrannassa:

puh. 05 5410 100, ma-pe klo 9–17

saimaatravel(at)saimaatravel.fi

www.saimaatravel.fi

Facebook

Instagram