Ulkoilusta ja retkeilystä enemmän elämyksiä

Eekoon Prismoihin on tänä keväänä avattu uudet Outdoor-osastot, joihin on koottu laaja valikoima ulkoiluun, retkeilyyn ja kalastukseen tarvittavia vaatteita, jalkineita ja varusteita. Koska luonnossa liikkumisesta on tullut yhä useamman eteläkarjalaisen elämäntapa, Lappeenrannan Prismaan on avattu yksi koko ketjun suurimmista Outdoor-osastoista.

Mainos | Prisma Outdoorin tuotekategoriat ovat retkiruokailu, retkeilytyökalut, kalastus, teltat, makuupussit ja makuualustat, reput ja rinkat, jalkineet sekä retkeily- ja ulkoiluvaatteet niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

– Meiltä saa nyt kaiken, mitä luonnossa liikkumiseen tarvitsee eri vuodenaikoina, lähteepä sitten Lappiin vaeltamaan, Saimaalle kalastamaan tai päiväretkelle Taipalsaaren ulkoilureiteille. Meiltä löytyy edullisempaa perustarviketta arjen aktiviteetteihin sekä laadukkaampaa ja teknisempää varustusta vaativampaan luontomatkailuun, Lappeenrannan Prisman käyttötavaraosaston apulaismyyntipäällikkö Petri Pulkkinen kiteyttää.

– Olisi todella hienoa, jos meidän mahtavat Outdoor-osastot Eekoon molemmissa Prismoissa innostaisivat asiakkaitamme tutustumaan yhä paremmin oman maakuntamme mahtaviin retkeilykohteisiin, kalastusmahdollisuuksiin sekä vaellus- ja pyöräilyreitteihin, Pulkkinen lisää.

Näyttävät puukalusteet, upeat luontokuvat ja retkeilyinnostusta ruokkivat esillepanot muodostavat Outdoorissa upeat puitteet itse tuotteille.

Tuoteryhmiä esitellessään Pulkkinen tarttuu tämän tästä valikoimiin lisättyyn uutuuteen tai asiakkaiden suosikkituotteeseen: yksityiskohtia myöten huolella suunniteltuun päiväreppuun, kosteutta ja tuulta uhmaaviin myrskytulitikkuihin, vedenpitäviin polkujuoksukenkiin, hyttysverkolla varustettuun riippumattoon, pakastekuivattuun retkiruokaan sekä norppaystävälliseen katiskaan, johon kala ui parhaiten.

– Tällä alueella ihmiset harrastavat todella paljon kalastusta, joten me olemme tietty vesillä mukana verkkokalastuksesta vetouisteluun ja heittokalastuksesta onkimiseen, Pulkkinen kuvailee monimetrisen vieheseinän äärellä.

Räätälöityjä ratkaisuja löytyy myös vaatepuolelta. Eekoon Prismoissa valikoimaa on täydennetty suomalaisen retkeilyn ja eränkäynnin laatumerkillä Anarilla. Anarin monipuolisesta valikoimasta löytyy vaatteita, asusteita, jalkineita ja varusteita ulkona liikkumiseen koko perheelle.

Muita arvostettuja huippumerkkejä Outdoor-osastolla tulevat olemaan muun muassa Fjällräven, Haglöfs, Halti, Helly Hansen, Didriksons ja Jack Wolfskin.

– Retkeillessä kannattaa panostaa myös alusasuihin ja sukkiin, kunnollisia jalkineita tietenkään unohtamatta. Luonnossa liikkumisesta saa oikealla varustuksella vielä enemmän elämyksiä irti, Pulkkinen lupaa.

Prisma Lappeenranta

Puhakankatu 9–11, 53600 Lappeenranta

petri.pulkkinen@sok.fi

puh. 010 7620 112