Mainos: Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Lappeenrannan Prisman uusi ravintolamaailma on nyt avattu – Buffan pizzoja ja Hesen annoksia saa ravintoloiden sulkuaikanakin

Mutkatonta ateriointia ostoskäynnin lomassa, mukava hetki kahvikupposen äärellä tai take away-annoksia kätevästi. Maukkaita pizzoja ja burgereita, terveellistä ja vaihtelevaa kotiruokaa, runsas salaattipöytä, uunilämmintä pullaa… Lappeenrannan Prisman uusi ravintolamaailma on kaikkea tätä ja paljon enemmänkin.

Uusi Prisma Lappeenrannan ravintolamaailma on yhdistelmä ravintolatunnelmaa ja kotoista olohuonetta.

Lappeenrannan Prisman meneillään olevan laajennuksen ensimmäinen vaihe on valmistunut ja Prisman uuden ravintolamaailman ovet ovat avautuneet asiakkaille. Lappeenrantaan on rantautunut eri puolilla Suomea vahvan ja vankkumattoman suosion saavuttaneet Pizza & Buffa -ravintola sekä Presso-kahvila. Ravintolamaailman kolmas kivijalka on ennestään tuttu kestosuosikki Hesburger.

Ravintolapäällikkö Tarja Punkkinen kuvailee uutta ravintolamaailmaa mutkattomaksi hyvän mielen paikaksi, jossa asiakkaat voivat luottaa turvalliseen asiointiin, vieraanvaraiseen palveluun ja laadukkaisiin tuotteisiin.

– Arjen sujuvuutta tukevat, nopeaa syömistä tarjoavat ravintolat sekä viihtyisä kahvila muodostavat todella monipuolisen kokonaisuuden. Jokainen löytää uudesta ravintolamaailmastamme itselleen mieluisat ja maittavat vaihtoehdot, asioipa meillä mihin aikaan päivästä tahansa, Tarja lupaa.

Pizzaa, kotiruokaa ja texmexiä

Pizza & Buffan pizzoille on määritelty 15 minuutin tuoreustakuu.

Pizza & Buffassa on aina tarjolla monenlaista pizzaa sekä runsas ja näyttävä salaattipöytä. Keskipäivän molemmin puolin katettuna on lisäksi kotiruokalounas, sisältäen kaksi erilaista pääruokavaihtoehtoa lisukkeineen. Liha- ja kalaruokien lisäksi keittiössä kokataan lounaspöytään säännöllisesti kasvisruokia. Lounasajan jälkeen siirrytään Fiesta-pöytään texmex-hengessä. Aterian kruunaa jälkiruokasirkus jäätelöineen ja muine herkkuineen.

– Korostamme monipuolisuutta, tuoreita raaka-aineita ja itse tekemistä. Esimerkiksi lasagneen keitämme kastikkeet ja salaattipöytään pilkomme vihannekset ja raastamme kasvikset itse. Lounaslistallamme maku ja terveellisyys ovat tärkeitä tekijöitä ja pizzoille annamme 15 minuutin tuoreustakuun. Pizzat valmistetaan ja paistetaan asiakkaidemme silmien alla, ja kokilta voi halutessaan tilata pöytään juuri omien makumieltymysten mukaisen toivepizzan, Tarja kuvailee.

Tuoretta kotipullaa ja hyvää kahvia

Presson henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi itse tehdyn pullan ja hyvän kahvin äärelle.

Presso-kahvilassa uuni on kuumana koko päivän, levittäen ympärilleen herkullisia, makunystyröitä kutkuttavia tuoksujaan. Presson ykkösherkun, tuoreen kotipullan kaveriksi pannusta kaadetaan kuppiin tavallista suomalaista kahvia. Erikoiskahvejakin on toki tarjolla niitä kaipaavalle, samoin smoothieta, rahkoja ja välipaloja.

Henkilökunnan käden jälki ja itse tekeminen näkyy niin makeissa kuin suolaisissa leivonnaisissa.

– Laadusta ja tuoreudesta kertoo se, että esimerkiksi viinereiden valmistuksessa henkilökunnallamme on todella monta työvaihetta ennen kuin tuote on asiakkaan lautasella.

Ravintolatunnelmaa ja leppoisaa kodin henkeä

Prisman ravintolamaailman sisustus on moderni ja viihtyisä yhdistelmä ravintolatunnelmaa ja leppoisaa kodin henkeä. Vaaleiden puupöytien äärellä mintunvihreät pinnatuolit ja samanväriset kahvikupit tuntuvat ihanan kotoisilta. Puiset ritiläkatokset, vihreät kasvit ja penkkien pehmustukset sekä upeat valaisimet lisäävät mukavan rentoa fiilistä.

Toimialajohtaja Aleksi ja ravintolapäällikkö Tarja iloitsevat Pizza & Buffan ja Presson saapumisesta kaupunkiin.

Turvallisuus huomioitu monella tavalla

Prisman ravintolamaailma avataan ilman tapahtumia, juhlallisuuksia tai houkuttelevia tarjouksia.

– Pitkien aukioloaikojemme ansiosta uuteen palveluumme voi käydä tutustumassa pitkin päivää, ruuhkia ja jonoja vältellen. Meillä on kolmannes enemmän tilaa kuin aiemmin, joten pöydän ääreen pääsee hyvin istumaan omalla porukalla, turvavälit huomioiden, Tarja opastaa.

Asioinnin turvallisuuden eteen tehdään uudessa ravintolamaailmassa, kuten kaikissa muissakin Eekoon toimipaikoissa, kaikki mahdollinen.

Janne opastaa henkilökuntaa uusien reseptien saloihin.

– Uusissa wc-tiloissa on kätevä käydä pesemässä kädet ennen syömään tulemista. Lisäksi meillä on ravintolassa monta käsidesipistettä ja lattiatarroilla muistuttelemme etäisyyksistä. Noutopöydän ottimia vaihdamme säännöllisesti ja hyvästä hygieniatasosta huolehdimme jatkuvasti.

Take away -annoksia saa ravintoloiden sulkuaikanakin

Ensi viikon maanantaina 8.3. voimaan tulevien koronarajoitusten vuoksi Prisman uusi ravintolamaailma siirtyy viiden aukiolopäivän jälkeen paikan päällä syömisestä take away -ruoan myyntiin.

– Pandemiaan liittyvien rajoitusten vuoksi suljemme ravintolasalin, mutta jatkamme asiakkaidemme palvelemista take away -annoksia valmistamalla. Näillä näkymin kolme viikkoa kestävän sulun aikana meiltä saa edelleen Buffan pizzaa sekä Hesburgerin tuotteita paikan päältä noutamalla. Ja Hesen annoksia saa myös kotiin toimitettuna, kun tekee tilauksen Foodora- tai Wolt -mobiilisovelluksilla, Tarja Punkkinen muistuttaa.

https://www.raflaamo.fi/fi/lappeenranta/pizza-buffa-prisma-lappeenranta