Mainos: Holiday Club Saimaa

”Rauhoitu Rauhassa” – Holiday Club Saimaalla voit valintasi mukaan viettää levollisen hemmottelu- ja kylpyläloman tai vaihtoehtoisesti virkistävän aktiiviloman ulkoillen, urheillen ja seikkaillen

Jo 1800-luvulla Lappeenrannan Rauhassa sijaitsevassa kylpylässä toivottiin majoittujien rauhoittuvan ja lepäävän. Nykyisin alueella toimivan Holiday Club Saimaan tavoite on sama, kuten hotellin iskulausekin kuuluu.

Holiday Club Saimallla on helppo yhdistää rentoutuminen ja aktiiviloma.

Kesällä ihmiset rentoutuvat ja viettävät vapaa-aikaa hyvillä mielin. Holiday Club Saimaa haluaakin luoda kävijöilleen sekä iloa että rentoutta. Se välittyi paikalla vieraillessani jo heti vastaanotossa. Oli todella helteinen päivä, ja silti vastaanotossa jaksettiin pitää hymyä ja iloista tunnelmaa yllä. Holiday Club Saimaan mahdollisuudet ovat valtavat, ja alueelta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Mikään ei myöskään estä Holiday Club Saimaalla yhdistämästä hemmottelu- ja aktiivilomaa samaan pakettiin.

Mieli lepää harkiten sisustetussa hotellissa.

Rentoutumista ja lepoa kaipaavat voivat nauttia hotellin Harmony Span antimista, jossa on tarjolla esimerkiksi suosittuja kalakylpyjä. Kylpylässä ja saunamaailmassa rentoutumisen jälkeen voi Hotellin ravintoloissa nauttia herkullista illallista, ja valittavissa syötävää moneen makuun. Seesteiset ja siistit hotellihuoneet takaavat sikeät yöunet.

HOtellihuoneet ovat seesteiset ja siistit.

Toiminnasta ja urheilusta pitäville löytyy Holiday Club Saimaan ympäristöstä paljon erilaisia aktiviteettejä, kuten tenniskenttä, keilahalli, Atreenalin seikkailupuisto ja padel-kenttä. Luontoa rakastaville alue on myös kohteena mitä mainioin. Veden äärellä sijaitsevan hotellin ympäristössä riittää kaunista rantaviivaa, ja ulkoilureitit ovat henkeäsalpaavan upeat. Ajanvietto lapsien kanssa on myös mutkatonta. Hotellin pääovien läheisyydestä löytyy leikkipuisto, ja Kauppakeskus Caprissa on Angry Birds –puisto, jossa riemua ja touhua riittää mielin määrin.

Holiday Club Saimaalla on loistavat mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen.

Holiday Club Saimaa yllätti monipuolisuudellaan. Hotellissa voi järjestää tyky-iltoja, polttareita ja monia muitakin juhlia, ja sinne voi mennä muutenkin, kuin yöpymisaikeissa. Kylpylä sekä kaikki aktiviteetit ovat jokaisen vierailijan käytettävissä. Se joka astelee pääovilta punaista mattoa pitkin kohti hotellin vastaanottoa, jää takuuvarmasti toviksi viihtymään alueelle. "Hyvän mielen paikka", sanoi Holiday Club Saimaan myyntipäällikkö Sanna Parkkola, ja sitä se tosiaan oli.

Lue lisää: www.holidayclub.fi/saimaa

Teksti ja kuvat: Lähimatkailulähettiläs Jonna Wallin

3 faktaa:

1. Ratsastuksesta pitävien asiakkaiden iloksi hotellin lähellä palvelee Vipelen Talli.

2. Hotelli järjestää neljä kertaa viikossa Saimaa-risteilyn.

3. Holiday Club Saimaalta löytyy myös jäähalli, joka on käytössä ympäri vuoden.