Mainos: K-CM Lappeenranta

Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta.

Ruokakaupan sisälle ravintolamaailma – Lappeenrannan K-Citymarketin Shiba-Sushi on avoinna joka päivä

Lappeenrannan K-Citymarketin palvelutiski on kuin sykkivä eteläeurooppalainen ruokatori. Makumaailma täydentyy paikan päällä paistetuilla pizzoilla ja japanilaiskokkien loihtimilla susheilla.

K-Citymarket Lappeenrannasta saa nyt japanilaisten kokkien loihtimia susheja.

Lappeenrannan K-Citymarketin kauppiaat ArijaMiia Piiroinen:

”Vuosi sitten myymälä mullistui remontin myötä, mutta haluamme uudistua koko ajan. Meiltä on saanut laajan valikoiman valmista ruokaa ja tarjonta vain paranee pizzerian ja uuden sushi-ravintolan myötä.

Ajatuksena on, että kaikille löytyisi mieluisia makunautintoja. Kun ostoksilla oleva perhe haluaa napata valmista ruokaa mukaan, joku voi ottaa vaikkapa lihapullat, toinen tilata mieleisensä pizzan ja kolmas napata haluamansa sushilajitelman.

Kaupan ja ravintolan raja-aita madaltuu koko ajan. Meiltä pizzaa ja sushia saa maanantaista lauantaihin aamukymmenestä alkaen ja sunnuntaisin klo 12 alkaen. Toistaiseksi myymme valmista ruokaa vain mukaan, mutta vallitsevan tilanteen muututtua meillä voi herkutella K-Kulman asiakaspaikoilla.

Viime vuonna meidät valittiin K-Citymarket-ketjun Vuoden uudistajaksi ja nyt alkuvuodesta Vuoden 2020 Suomalaiseksi leipäkaupaksi. Lupaamme, että uusia asioita on tulossa kauppaamme jatkossakin.”

Tytti Vesander vastaa K-Kulman uudesta pizzeriasta. Valokuvaaja Arto Apila

K-Kulman osastovastaava Tytti Vesander:

”Pizzan voi tilata joko etukäteen soittamalla tai ostosten tekemisen lomassa. Kun pizza on valmis, lähetämme tekstiviestin.

Valikoimissamme on tällä hetkellä 11 erilaista pizzaa. Täytteet vaihtelevat kanasta kalaan, lihaan ja kasviksiin. Tällä hetkellä suosituin taitaa olla kinkku-salami-aurajuusto-pizza. Erikoisin on savulohi-kapris-pizza, jossa on tomaattikastikkeen sijasta oliiviöljyä. Paistamisen jälkeen päälle kasataan vielä punasipulihilloketta, smetanaa ja tilliä.

Ohuet pizzapohjamme leivotaan italialaisista 00-jauhoista. Joka päivä on tarjolla päivän pizza, jonka saa 8,95 eurolla. Sen kylkeen saa valita myös pienen juoma. Jatkossa meiltä saa kokonaisten pizzojen lisäksi pizzoja myös paloina.”

Venla Liang, Shibagroubin markkinointipäällikkö:

”Olen odottanut kovasti, että pääsemme avaamaan ravintolan Lappeenrantaan. Meiltä tulee K-Citymarkettiin kokeneita sushikokkeja ja haemme myös uusia kokkeja töihin.

Listallamme on laaja sushivalikoima, salaattia ja japanilaista lämmintä ruokaa. Myöhemmin tarjolle tulee sushibuffee, jonka pari metriä pitkästä pöydästä voi napata mukaan haluamansa sushit.

Sake nigiri on varmaan suosituin sushimme. Siinä riisin päälle tulee grillattua tai tuoretta lohta. Kalat susheihimme tilaamme paikalliselta kalatoimittajalta. Lappeenrannassa suunnitelmissamme on toteuttaa erilaisia teemoja ja kampanjoita.”

K-Kulman Pizzaa ja Shiba-Sushia on saatavilla viikon jokaisena päivänä:

ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-17.

Pizzan voi tilata etukäteen numerosta 010 538 8266.

Pizzat alkaen 8,95 e, sushi 19,80 e/kg.

Avoinna: ma-pe 7-22, la 7-22, su 9-21.