Lähetä Lukijan kuvakulma

Lähetä ottamasi valokuva Etelä-Saimaa Lukijan kuvakulma -palstalle. Kuvia julkaistaan paperilehdessä ja verkkolehdessä. Julkaistuista kuvista ei makseta palkkiota.

Lähettäjä luovuttaa Sanoma Lehtimedia Oy:lle materiaalin vapaan ja ajallisesti rajoittamattoman käyttöoikeuden. Tekijänoikeudet kuvaan jäävät sen lähettäjälle. Palkkioita emme maksa, ellei kuvaa julkaista uutisjutun yhteydessä.  

Toimitus valitsee julkaistavat kuvat. Suurin painoarvo kuvia julkaistaessa on laadussa, paikallisuudessa ja ajankohtaisuudessa. Emme toivo perheen sisäisiä potrettikuvia, vaan mieluiten sellaisia, joilla on yleisempääkin merkitystä.

Huom! Lähetä vain vaakakuvia. Pystykuvia ei julkaista. Kuvien tulee olla jpg-muodossa. Jotta kuvia voisi julkaista, niiden koon tulee olla vähintään noin 500 Kt. Lähetettävien kuvien maksimikoko on 5 Mt.

Kerro tiivisti, missä ja milloin kuva on otettu, mitä kuvassa tapahtuu ja keitä henkilöitä kuvissa esiintyy. Jätä myös yhteystietosi mahdollista lisätietojen pyytämistä varten.

 

 

 

Valitse kuva (maksimikoko 5 megatavua)

Kuvan tiedot *

Nimi *

Puhelin

Sähköposti *

Roskapostin esto *
Paljonko on 4 + 9?

Pakollinen tieto *