EstaritPäivän estarit

Hyvä uutinen! Iltasoitto loppui! Nyt voi iltaisinkin pitää ikkunan auki. Voisiko ensi kesänä voluumi olla hieman pienemmällä? Ei ihan tapissa.

Ikääntyneiden kyselyn tulos varmaan hyvä kun kysytään netin kautta. Vastaukset virkeiltä ja aktiivisilta vanhuksilta, joilla tietokone. Ei saavuta kaikkia ja todellinen tilanne vääristyy.

Halli Ikean paikalle. Kysely Ikealle tarvitseeko tonttia ja sopimukset ammatti-ihmisten tarkkaan syyniin ennen päätöksiä. Oiva paikka jäähallille.

Demareille ilmainen vinkki vapaapudotukseen. Vaihtakaa nuori, fiksu ja koulutettu Sanna Marin puheenjohtajaksi. Harmaasävyinen Rinne on näyttönsä antanut.

Varokaa kauppakeskuksissa vihreitä miehiä/naisia.Minä kierrän ne kaukaa!

Eksoten kilpailutus silmäpolin toiminnasta epäonnistui potilaan kannalta surkeasti. Yli kymmenen vuoden kokemus polin toiminnasta sen kertoo!

Eksoten sekoilu ostosopimuksia tehtäessä pelottaa. Jos ympäri Suomea sote:ssa yhtä osaamattomat kilpailuttavat niin tuloksena on Caruna-sopimuksen kaltainen katastrofi.

Tämä hallihanke näyttää paperilla yhtä hyvältä kuin teatterihankekin. Kukaan ei puhu, kuka maksaa ja kuka vastaa veloista. Rahoitus niin, ettei verorahoja siihen käytetä. Kunta ei takaa velkoja.

Kyllä SDP:n kannatuksen viimeaikaiseen laskuun ovat enemmän syyllisiä herra ja rouva Lipponen kuin puheenjohtaja!

Kun 2 vuotta sitten Sipilästä tuli pääministeri, hän puhui: Teemme näin. Nyt sama kuuluu: Ehkä pitäisi alkaa tekemään ja ehkä kolmikantaisesti. Siksi keskustan kannatus laskee dramaattisesti.

Jäähallin paikka olisi sairaalan viereisellä golfkentällä, golffarit voi siirtyä Tuosaan. On lääkärit lähellä kun SaiPalta kuitenkin loukkaantuu 50 %. Mahtuu nääs autojakin parkkiin, kenttää kun on.

Onko kaupunki rakentanut Pontuksen koulun ja päiväkodin lapsille vai mopopojille kokoontumis- ja möykkäämispaikan iltamyöhälle. Poliisit ja vartijat eivät välitä. Pontuksenkadun asukkailta rauha mennyt.

Miten muuten niin toimiva Pontuksen koulu päätettiin jättää maalaamatta? Paljonko kaupunki säästi valkoisessa maalissa päättäessään jättää pintaan ankean betonin?

Kassaneiti moikkailee, Huhtiniemessä sinkoilee frisbeegolf ja joku keinuu taloyhtiön pihakeinussa, nyt ahistaa! – Sylvesteri

Lähetä Estari

Näppäile tunnus ES KUUMAT ja sitten viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13355.Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden, Telian ja DNA:n liittymissä. Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 200 merkkiä pitkä.
Toimitus valitsee julkaistavat viestit.

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat pääkirjoitukset

Uusimmat uutiset