EstaritPäivän estarit

Olen ajatuksiltani vihreä ja olen kristitty, niin kuin suunnilleen kaikki. Miksi on erikseen puolueet? Sieltä säästö. Ja toisaalta, yli puoluerajojen Myö todisti, yhteistyössä on voimaa.

Suomen ystävät ovat EU:ssa ja viholliset idässä. Stalin varautui jo 1939 valloittamaan Suomen, mutta epäonnistui.

Orpon tilaamassa juhlarahassa kokoomuslainen teloittaa työläisiä. Hallitus miettii varmaan vastaavaan toimintaa työttömyyden poistamiseksi.

Mitä se Orpo oikein puuttuu juhlarahaan. Miksi mauton kuva, se on historiallinen totuus ja valkoiset teloittivat punaisia 7 400, kun valkoisia kuoli noin 1 500.Totuutta ei voi pestä valkoiseksi.

Valitkaa eläkeläinen valtuuston puheenjohtajaksi. Kaupunki säästää, kun ei tarvi maksaa ansionmenetyksiä.

Miten on ylipäänsä mahdollista, että Suomi 100 -juhlarahaan painetaan teloituskuva. Kuka tilannut ja hyväksynyt näin makaaberin jutun?

Erään liikkeen lehdessä oli tarjouksessa kaksi tuotetta, joita tarvitsin. Seuraavana päivänä ko. liikkeessä kerrottiin, ettei heillä niitä ole eikä tule. Näinkö meitä huijataan?

Äänestäjät äänestivät valtuustoon heidän asioitaan hoitamaan henkilöt ja puolueet. Nyt äänestetyt pettivät äänestäjät jo ennen kuin edes valtuuston istuntokausi on alkanut. Laillista toimintaa?

Aika epätoivoista meininkiä, kun vihreistä ja persuista tulikin valtuustokamuja heti vaalien jälkeen. Tätähän äänestäjät varmaan odottivat!

Imatran vihreiden kokoomuksen kimppaan ryhtyminen vaalien jälkeen on äänestäjien pettämistä. Näyttivät nyt oikean karvansa. Aito porvaripuolue

Kolikon kuva vastenmielinen, mutta ikävä tilanne oli kai rivissä seisoneillekin?

Lähetä Lähetä
Sähköposti lähetetty!

Lähetä Estari

Näppäile tunnus ES KUUMAT ja sitten viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13355.Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden, Telian ja DNA:n liittymissä. Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 200 merkkiä pitkä.
Toimitus valitsee julkaistavat viestit.

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat pääkirjoitukset

Uusimmat uutiset