EstaritPäivän estarit

Onhan niitä rehdisti eläneitä eläkeläisiä. Ihmettelen, ettet satu tuntemaan esim. ison perheen äitejä, tehtaan tyttöjä, siivoojia, konttoriapulaisia ja monia muita 40—50-luvun ahkeria työläisiä.

Hygieniahaalari on niille muistisairaille, jotka repivät vaippoja.

Pakko myöntää et Venäjälläkin on tiet kunnossa verrattuna Rapattilantiehen, tuli remppa, kelle lasku.

Arvoisat autoilijat! Mikä siitä suojatien eteen pysähtymisestä tekee niin vaikeeta? Välinpitämättömyyskö? En haluaisi kuolla suojatielle, auton alle!

Ihmetyttää, että erityisopettaja puoltaa huonon olon purkamista lähimmäisiin törkeyksillä, pitäisikö hyväksyä purkukeinona lyöminen? Perheväkivalta?

Katsotaan vaan, niin tässä YLE:n ja pääministerin keskeisessä kiistassa teetetään niin monta lausuntokierrosta ja tutkintaa, kunnes musta saadaan pestyä valkoiseksi. Nepotismia parhaimmillaan.

Toivottavasti kaupunki päättää viisaasti hyvinvointi- ja sivistyspalvelun johtajasta. Hakijoiden joukossa käytännön työstä kokemusta, paras vaihtoehto. Nykyiset johtajat ovat näyttäneet jo kykynsä.

Homekoulut kuriin, onkohan jo vähän myöhäistä kun uusia homekouluja ja -päiväkoteja rakennetaan jatkuvasti. Rakennusfirmat ja -tarkastajat kuriin ja vastuuseen hometaloista!

Nyt sitä kelpaa eläkeläiset! Joka päivä on jossakin suunnassa kaupunkia tarjolla lämmintä keittoa. Ei väliä värillä, kunhan saa vatsan täyteen. Jorinoista viis, meitä ei enää kukaan jymäytä.

On aikoihin eletty, että rikkain suomalainen on suurimpien maataloustukien saajien joukossa.

Kotihoitoon lisää henkilöitä. Hyvä että edes näin vaalien alla, viimeksi eduskuntavaalien alla. Sattuipa sopivasti! Ei syytä huoleen resurssipulasta jatkossakaan, seuraavat vaalit tammikuussa 2018.

Mielestäni YLE:n uutistoimituksen vastaava päätoimittaja näyttää olevan pääministerin talutusriimussa. Ei hyvä vapaalle tiedon välitykselle – emeritus yleläinen

Miten tuleekin mieleen vaalien alla Joutsenon pakkoliitos? Äänestäjillä hyvä muisti. Ollaan sitten lappeenrantalaisia ilman lupauksia. – Äänestäjä

Sadevedet ja sulavat lumet menevät sinne minne ennenkin vaikka tulisi hulevesimaksu. Kuten sähkökatko vaikka maakaapelointi on olemassa. Rahat menee mihin menee! Joku tietää!

Lähetä Lähetä
Sähköposti lähetetty!

Lähetä Estari

Näppäile tunnus ES KUUMAT ja sitten viestisi, loppuun nimesi tai nimimerkkisi, ja lähetä numeroon 13355.Palvelu toimii Elisan, Soneran, Saunalahden, Telian ja DNA:n liittymissä. Yhden viestin hinta on 1,10 euroa. Viesti ei saa olla yli 200 merkkiä pitkä.
Toimitus valitsee julkaistavat viestit.

Luetuimmat mielipidekirjoitukset

Luetuimmat kolumnit

Luetuimmat pääkirjoitukset

Uusimmat uutiset