Rajaliikenne Nuijamaalle avattu, Imatralla jonot kasvoivat iltapäivään saakka

16.3.2017 16:58 | Päivitetty: 16.3.2017 17:45
Kuva: lukijan kuva
Lukijan kuvaRajaliikenne jonoutui Svetogorskissa kohti Imatraa torstaina aamupäivällä. Kaakkois-Suomen rajavartiosto kehottaa välttämään Nuijamaan rajanylityspaikkaa.
Rajaliikenne jonoutui Svetogorskissa kohti Imatraa torstaina aamupäivällä. Kaakkois-Suomen rajavartiosto kehottaa välttämään Nuijamaan rajanylityspaikkaa.

Kaakkois-Suomen rajavartiosto tiedottaa, että Nuijamaan rajanylityspaikka on taas avattu liikenteelle. Venäjän puolella sattuneen liikenneonnettomuuden vuoksi Nuijamaan rajanylityspaikka on ollut suljettuna torstaina kello 11.30—17.30.

 Kaakkois-Suomen rajavartioston johtokeskus kertoo Venäjän viranomaisesten ilmoittaneen, että onnettomuuspaikka on saatu raivattua.

Ruuhkat jatkuivat rajanylityspaikoilla iltapäivällä.

Liikenne on ruuhkautui, rajanylitysliikenne pysäytettiin Nuijamaan rajanylityspaikalla. Liikenneonnettomuudessa kolme ihmistä kuoli ja useita loukkaantui linja-auton ajettua ulos tieltä noin 12,5 kilometriä ennen Suomen rajaa.

Imatran rajanylityspaikalla jono on kasvoi iltapäivän aikana. Puoliltapäivin pituutta oli noin sata metriä, mutta kello 16.30 aikaan jono oli selvästi pitempi.  Majuri Juha Klemetti rajavartiolaitokselta kuvasi ruuhkaa "normaaliksi runsasliikenteiseksi päiväksi".

Juttu on päivitetty kello 17.44

Tiina Knaappila